Neverjetno ugodna cena karnis za zavese

Karnise za zavese cenaNaj cena karnis pri Leskovplast navduši tudi vas! Že desetletja želimo našim naročnikom nuditi najvišjo kakovost za dostopno ceno. Karnise za zavese izdelujemo na podlagi bogatih izkušenj. Leskovplast se namreč na domačem trgu giblje že od leta 1991, ko smo se specializirali izključno na izdelavo karnis. Kasneje smo začeli tudi z izdelavo ograj za teraso in drugih PVC izdelkov. Karnise v bližini Ljubljane vam tako nudijo visoko kakovost, neverjetno ceno, prijazen nasvet strokovnjakov in ugodno lokacijo.

Zakaj tako ugodna cena karnis Leskovplast?

Vaše ograje ali karnise izdelamo vse od granulata do končnega izdelka, brez posrednikov ali dobaviteljev. Prav zato vam lahko ponudimo tako ugodno ceno karnis. Za manj denarja tako dobite izjemno kakovost!

Karnise za zavese po meri - bogata ponudba različnih dimenzij

Karnise za zavese po meriNudimo 7 različnih vrst karnis za zavese, izdelanih iz lesa ali PVC. Vsaka karnisa za zavese je na voljo v številnih dimenzijah, zato jih z veseljem prilagodimo vašim željam in potrebam. Karnise po meri nudimo v različnih barvah (češnja, naravni les, bela, temni oreh), možno pa je tudi barvanje po vzorcu. Za povpraševanje o karnisah po meri se lahko obrnete na našo spletno stran ali telefonsko številko 041 683 929. Posredovali vam bomo tudi cenik karnis in druge informacije o izdelavi karnis po meri.

Leskovplast - več kot le ugodna cena karnis

Kaj nas poleg ugodnih cen karnis za zavese po meri loči od podobnih podjetij? Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, pri izdelavi pa se povsem prilagodimo našim naročnikom. Stranke so vedno znova navdušene nad našo hitrostjo izvedbe. V delavnici ograj in karnis blizu Ljubljane lahko v enem samem dnevu postavimo tudi 100 metrov ograje! Hitri smo ne le pri izdelavi, temveč tudi pri brezplačnih izmerah in odzivanju na vaša vprašanja.