Talne keramične ploščice za kopalnico in druge prostore

Talne keramične ploščice potrebujete skoraj zagotovo, če preurejate stanovanjski, poslovni ali industrijski objekt. Potem je zadnji čas, da obiščete naš salon keramike Ljubljana Keramtrade, kjer si lahko izberete stenske in talne keramične ploščice za kopalnico. Lahko vam jamčimo, da je njihova kakovost vrhunska, ponašajo se s čudovitim dizajnom, pestrimi vzorci in barvami, ki jih ne gre spregledati.

Za še bolj unikaten videz, poskrbijo talne keramične ploščice z imitacijo lesa, usnja, kovine, lakirane površine, marmorja ali kamna, ki se bodo odlično podale povsod. Z njimi lahko obložite tla v dnevni sobi - če imate kamin, bodo še povečale občutek udobja in domačnosti. Prav tako lahko z njimi obložite tla v kuhinji, saj vam bodo omogočile enostavno čiščenje in vzdrževanje ter ustvarile prijetno vzdušje.

Talne keramične ploščice iz ponudbe se bodo odlično podale tudi v vašo predsobo, na hodnik ali stopnišče, tudi če imate talno gretje. V tem primeru boste izbrali prilagojeno talno keramiko, ki vam bo dolgo in dobro služila.

Poleg vseh dobrih lastnosti, s katerimi se ponašajo (kvaliteta in lep videz), je treba poudariti, da so talne keramične ploščice, relativno odporne na večje poškodbe in ne glede na to, katere boste izbrali, enostavne za vzdrževanje.

V našem podjetju je kakovost na prvem mestu, zato smo prepričani, da se boste pridružili mnogim zadovoljnim kupcem, ki smo jim priskrbeli kakovostne talne obloge po ugodni ceni, ki je primerna za vsak žep.

Talne keramične ploščice za kopalnico

Keramične ploščice za kopalnico – salon keramike Ljubljana

Naš salon keramike Ljubljana, poleg kakovostnih stenskih in talnih keramičnih ploščic za kopalnico, svoje kupce navdušuje z lepimi in modernimi talnimi keramičnimi ploščicami za zunanje površine. Izbirate lahko med veliko različnimi dizajni, modelov, ki so visoko odporni na vse vremenske pogoje, tudi na ekstremni mraz in velike temperaturne razlike.

Poleg omenjenega vam nudimo možnost 3D izrisa – s pomočjo računalniškega programa, bomo izdelali natančno sliko kako bo videti prostor, ko bodo dela zaključena. 3D izris služi kot predogled, ki strankam omogoča vizualizacijo celote. Najbolje pri 3D izrisu pa je, da ga lahko spreminjamo, prilagajamo in preizkušamo različne možnosti, dokler ne boste popolnoma zadovoljni z izbiro.

Če želite izbrati kvalitetne italijanske keramične ploščice za kopalnico ali druge prostore po ugodni ceni, vam svetujemo, da spremljate našo spletno stran, kjer so pogosto objavljene različne akcijske ponudbe in ceniki. Pri tem pa nikar ne mislite, da se tam znajdejo stenske ali talne keramične ploščice slabše kakovosti, saj imamo na voljo le modele priznanih španskih in italijanskih proizvajalcev, ki so znani po svoji kvalitetni ponudbi.

Največkrat lahko našim strankam ponudimo še ugodnejše cene, ko se kolekcije menjajo, ali pa dobimo možnost za nakup večje količine keramike za kopalnice, kuhinje, zunanje….

Keramika za kopalnice

Stenske in talne keramične ploščice za kopalnico – trenutni trendi

Ker se v zadnjih letih vse vrača k naravnemu, so se tudi trendi keramike obrnili v to smer. Ljudje smo spoznali, da se najbolje počutimo obkroženi z naravnimi zemeljskimi toni – vse od krem odtenkov, do rjavih, sivih, tudi črnih in belih, kar pa ne pomeni, da drzne, živahne barve niso več aktualne. Oprema stanovanja mora biti prilagojena stanovalcem in njihovem okusu in če se dobro počutite obdani z živimi barvami, se brez strahu odločite zanje.

Tudi dimenzije za stenske in talne keramične ploščice zajemajo majhne in velike, XXL modele, na voljo so reliefne, gladke, mat in keramične ploščice visokega sijaja. Omislite si lahko bordure, mozaike, zaobljene mehke ali stroge, ravne robove… Na trgu je mogoče dobiti vse in ugoditi tudi posebnim zahtevam strank.

Tako kot notranje je tudi zunanje talne keramične ploščice mogoče dobiti v najrazičnejših izvedbah. Te bodo vašo okolico postavile na višji nivo, saj so preprosto čudovite.

Salon keramike Ljubljana - Keramtrade

Čudovita keramika za kopalnice vas ne bo pustila ravnodušne

Visokokakovostne keramične ploščice za kopalnico, ki jih najdete v salonu keramike Ljubljana, bo zagotovila vašim talnih površinam dolgo življenjsko dobo. Materiali iz katere je keramika za kopalnice narejena, zagotavljajo kakovost, trdnost, odpornost na obrabo in poškodbe ter preprečujejo vpijanje vode in madežev.

Za ureditev kopalnice vam je na voljo tako talna, kot stenska keramika, različnih vzorcev, barv, stilov, dizajnov, trendov in imitacij naravnih materialov. Naša keramika za kopalnice zagotavlja, ne samo odličen videz, temveč tudi prijeten občutek bivalnega prostora, za kar poskrbijo barve, vzorci in različni trendi.

Ker kakovost govori že sama zase, najbrž ni potrebno pretirano razlagati, da je Keramika za kopalnice poleg že naštetih lastnosti tudi enostavna za vzdrževanje. 

Če imate za nas še kakšna vprašanja ali pa bi radi svoj 3D izris, potem nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.

Stenske in talne keramične ploščice