Keramične ploščice imitacija kamna, marmorja, lesa in druge - ugodno

Keramične ploščice odlikujejo lep videz, dolga življenjska doba, enostavno vzdrževanje, odpornost, pa tudi dobra prevodnost toplote. Notranje keramične ploščice imitacija marmorja ali kamna, najpogosteje najdemo v kopalnici, vse več pa jih uporabljamo tudi v kuhinji in ostalih bivalnih prostorih. 

Zunanje keramične ploščice krasijo mnoge balkone in terase. Zaradi pestre izbire keramičnih ploščic, pa odločitev katere izbrati, zagotovo ni enostavna. Danes so moderne keramične ploščice različnih oblik, barv in velikosti. Še posebej moderne so večje keramične ploščice, ki jih je mogoče kombinirati z mozaiki ter drugimi stenskimi dekoracijami

Sodobni trendi narekujejo, na eni strani imitacijo naravnih materialov, med njimi sta stalnica kamen in les, po drugi strani je opazen tudi trend imitacije betona, tekstila in kovinskih površin. Upamo si trditi, da vsaka keramika najde svoje mesto, zagotovo pa so dane med najbolj priljubljenimi, keramične ploščice imitacija marmorja in kamna.

Keramične ploščice imitacija kamna

Keramične ploščice imitacija kamna in marmorja, tudi imitacija lesa ne zaostaja

Če želimo stopiti v korak s sodobnimi trendi na področju ploščic, ne glede, ali jih kupujemo za notranje ali zunanje površine, potem ne bomo zgrešili, če si omislimo keramične ploščice v imitaciji kamna ali marmorja. Proizvajalci z najnovejšo tehnologijo dosegajo efekt naravnih materialov tako vizualno kot na otip, da jih je skoraj nemogoče ločiti od originala

Keramične ploščice imitacija kamna so po videzu popolnoma enake videzu naravnega kamna. Prednost keramike, ki imitira naravni kamen, je v trdnosti materiala, možnosti različnih obdelav, različnih debelin in različnih velikosti. Keramične ploščice v imitaciji kamna ali marmorja, se lahko uporabijo v notranjih prostorih in na zunanjih površinah, treba je le izbrati prave, prilagojene pogojem kjer bodo položene.

KERAMIČNE PLOŠČICE IMITACIJA LESA

Keramične ploščice imitacija marmorja

Po kakovostne keramične ploščice v trgovino Keramtrade d. o. o.

Kupujete zunanje ali notranje keramične ploščice? Trgovina Keramtrade d. o. o., je pravi naslov za vas. Na voljo so odlične keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, v poliranih ali mat izvedbah, najdete lahko mozaike, bordure, okrasne detajle, skratka vse kar sodi zraven. Med njimi so tudi aktualne keramične ploščice 60 x 120 ter 20 x 120, 30 x 120, 40 x 120, 80 x 80, manjše talne keramične ploščice 60 x 60, 20 x 20 in druge dimenzije. 

Keramične ploščice trgovina Keramtrade

Ker se zavedamo, da so stroški investicije v talne obloge visoki, vam nudimo najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo. Keramične ploščice, npr. imitacija kamna in marmorja, vam ponujamo po ugodnih - outlet cenah, brez posrednikov in tako brez dodatnih stroškov. 

Vrhunske keramične ploščice trgovine Keramtrade d. o. o., bodo v kombinaciji z raznovrstnimi dekorativnimi elementi, poskrbele za obilico različnih možnosti za ureditev sanjske kopalnice. Obiščite nas, radi se vam bomo posvetili in vam pomagali izbrati prave.

Keramične ploščice imitacija marmorja