Talne kopalniške ploščice – nedrseče in enostavne za čiščenje

Kopalnica je prostor, ki mora biti vedno pripravljen na uporabo, kar pomeni lep in urejen - za to poskrbijo v prvi vrsti kopalniške ploščice. Ker je tu prostor neprestano pod vplivov visoke relativne vlažnosti in pogosto tudi neposrednega škropljenja z vodo, je izbira materialov omejena na tiste, ki se lahko soočijo s takšnimi izzivi in jih tudi uspešno prestanejo. Notranje keramične ploščice za kopalnico iz ponudbe podjetja KeramTrade d. o. o., spadajo v visokokakovostni razred kopalniških ploščic in uspešno kljubujejo razmeram, ki običajno vladajo v njih. Talne keramične ploščice varno zaščitijo kopalniška tla, saj so nedrseče, stenske pa ščitijo zidove pred škodljivimi učinki vlage in posledično plesni, ki se na vlažnih stenah, skorajda praviloma nabira.

Dodaten razlog za izbiro keramike iz naše ponudbe je cena, ki je v odličnem sorazmerju s kvaliteto - še posebej, če se odločite za keramične ploščice za kopalnico v akciji! Tako stenske kot talne ploščice za kopalnico lahko izbirate med velikim številom različnih modelov, barv, barvnih odtenkov, ki jih je mogoče kombinirati med seboj, dimenzij, v mat izvedbah ali z visokim sijajem, z reliefnimi vzorci in mnogo drugimi. Za nakup notranjih keramičnih ploščic za kopalnico, se nikar ne odločite od danes na jutri, temveč dobro premislite kakšne so vaše želje, med tem pa pozorno spremljajte našo spletno stran. Morda bodo ravno prave za vašo kopalnico, keramične ploščice, ki se bodo znašle v akciji.

Stenske in talne keramične ploščice

Katere stenske in talne kopalniške ploščice izbrati?

Ponudba stanovanjske opreme je tako raznolika, da je včasih težko sprejeti končno odločitev. Enako je tudi pri zunanjih in notranjih keramičnih ploščicah, še posebej za kopalnico, saj te niso nobena izjema, izbira pa je skorajda največja. V prvi vrsti je treba izbrati takšne talne ploščice za kopalnico, ki bodo kos izzivom, ki jih prinaša vsakodnevna uporaba prostora, še posebej če v istem gospodinjstvu živi več ljudi. Talne, nedrseče ploščice za kopalnico, se nekoliko razlikujejo od običajnih, saj je vrhnji sloj izdelan tako, da tudi mokre ne drsijo in so popolnoma varne. Vedno jih priporočimo starejšim strankam, saj je zanje še posebej pomembno, da le-te preprečijo kakršenkoli padec oz. nevarnost zdrsa. Tudi otroci se v kopalnici pogosto znajdejo na tleh, prav tako imajo kdaj slab dan tudi odrasli.

Tla v prostoru, obložena z nedrsečimi ploščicami za kopalnico so torej priporočljiva za vse uporabnike – starejše in mlajše, saj nudijo tisto kar je najpomembnejše – varno uporabo. Nedrseče ploščice za kopalnico poskrbijo, da je hoja po prostoru varna tudi takrat, ko so tla zelo spolzka, na primer takoj po tuširanju, zato pri nakupu razmislite o tej možnosti in vseh pozitivnih lastnosti nedrsečih keramičnih ploščic za kopalnico, ki jih lahko pogosto najdete tudi v akciji

Tako stenske kot talne ploščice za kopalnico so na voljo v različnih izvedbah. Razlikujejo se po velikostih, oblikah, barvah, dimenzijah... V končni fazi, pa je odločitev v največji meri stvar okusa vsakega posameznika.

Nedrseče talne ploščice za kopalnico

Ugodna cena keramičnih ploščic za kopalnico - akcija!

Cene kopalniških ploščic iz naše ponudbe so v primeru s konkurenco zelo dostopne, a seveda je vedno pametno gledati na končni znesek in če se le da, kupiti keramične ploščice za kopalnico v akciji. Akcija, ki nam jo pogosto ponujajo proizvajalci, lahko stroške prenavljanja kopalnice bistveno zniža. Včasih veljajo ugodni količinski popusti, kar pomeni, da ob večjem nakupu ceno prilagodimo količini, včasih so znižani le določeni izdelki, pogosto pa ponujamo splošno razprodajo, ki je v največji meri odvisna od dobave nove kolekcije kopalniških ploščic. Če vidite dobre izdelke po ugodni ceni, se odločite za notranje keramične ploščice pravočasno, saj zaloge hitro skopnijo in dajo prostor novim modelom z rednimi cenami.

Keramične ploščice za kopalnico - akcija

Notranje ploščice za kopalnico – modne, estetske in trajne

Tako kot pri opremljanju ali preurejanju ostalih prostorov v stanovanju, je tudi pri obnovi kopalnice tako, da morate sprejeti nešteto odločitev, kompromisov in se nenazadnje prilagoditi finančnim zmožnostim. Pri nakupu stenskih in talnih keramičnih ploščic za kopalnico, bi naj uživali in preizkušali različne možnosti, kar pa ni vedno lahko. 

Ker le-te dajejo končni videz prostora in so prva stvar, ki jo človek ob vstopu opazi, se pred dokončno odločitvijo pogosto pojavijo dileme in dvomi, ali je izbira kopalniških ploščic res prava – velika ponudba v trgovinah v tem trenutku pa ni ravno v pomoč. Pojavljajo se različna vprašanja. Naj bodo kopalniške ploščice svetle ali temne? Ali izbrati velike ali majhne? Mat ali s sijajem? Sodobne in elegantne ali vintage in naravne? Da bo ne bo nakup kopalniških ploščic preveč obremenjujoč, se obrnite na nas, radi vam bomo svetovali in pomagali do prave izbire.