Talne keramične ploščice imitacija lesa za dizajnerski videz


Talne keramične ploščice imitacije lesa so eden izmed največjih trendov v zadnjih letih. Videz lesa se je uveljavil kot sodobna dizajnerska izbira za keramične ploščice v Italiji, Angliji, Franciji ter drugod po Evropi in v svetu, trendu pa sledimo tudi v Sloveniji. Te talne keramične ploščice so bile pravzaprav zmeraj na voljo, a so šele v zadnjih letih našle pot v notranji dizajn po vsem svetu, predvsem zahvaljujoč tehnologiji, s katero smo dosegli originalen videz talnih keramičnih ploščic imitacije lesa, pri kateri je skoraj nemogoče na prvi pogled ugotoviti razliko in ki vas bo resnično osupnil. K povečanjem zanimanju za talne keramične ploščice imitacije lesa je prispevala tudi naraščajoča želja po lesu v notranjih prostorih, ki pa zmeraj ni uresničljiva - lahko da zaradi visoke cene lesa ali zaradi drugih pogojev, v katerih les ni dobra izbira.


Talna keramika imitacija lesa

Zakaj so talne keramične ploščice za kuhinjo najboljša izbira?

Talne keramične ploščice za kuhinjo pomenijo prednost tudi za vas, saj gre za prostor, v katerem je relativno veliko vode in vlage. Da se ne bi kdaj kaj polilo, je nemogoče pričakovati, a to ne predstavlja nobene težave, če izberemo pravi material. Talne keramične ploščice za kuhinjo pomenijo, da boste polito tekočino enostavno obrisali s krpo in za nesrečo ne bodo ostale prav nobene posledice. Ploščice so tudi odporne in se ne obrabijo, kar je v prostoru, v katerem se navadno veliko zadržujemo, zelo pomembno. Tudi če bi odložili na njih kaj vročega, vam ne bodo prav nič zamerile, saj vzdržijo zelo visoke temperature. Talne keramične ploščice za kuhinjo so tudi higienične, saj jih ob umazaniji enostavno očistimo s krpo in čistilom ter tako preprečimo tako madeže kot tudi nabiranje bakterij.


Talne keramične ploščice imitacije lesa so dobra izbira, ker ...

Talne keramične ploščice imitacije lesa so dobra izbira, ker so cenovno ugodne ter omogočajo z istim budžetom pokritje večje površine kot pri drugih materialih. Odlično kljubujejo vlagi, mrazu, vročini, dežju in snegu, zato priporočamo tudi zunanje talne keramične ploščice. Ker so odporne na udarce in praske, lahko nanje postavimo vrtno pohištvo, a se ne bodo uničile, z enakega razloga pa priporočamo tudi talne keramične ploščice za kuhinjo, hodnike, predsobe in povsod tam, kjer se dnevno veliko zadržujemo in gibamo ali kjer na tla postavljamo težje predmete, kot so mize, stoli, štedilnik, hladilnik in omare. Talne keramične ploščice imitacije lesa vam nudijo originalen izgled lesa, a hkrati omogočajo, da uživate v vseh prednostih keramike - dolgotrajnosti, vzdržljivosti in enostavnem vzdrževanju. Primerne so pa tudi zato, ker so lepe in lahko izbirate med različnimi odtenki, ki vas bodo prepričali prav tako kot les. Preverite ponudbo!