Pošlji povpraševanje

Kuhinjske ploščice stenske, talne in za pult

Kuhinjske ploščice združujejo različne funkcije - od pragmatične do povsem estetske - in so zagotovo ena boljših izbir za prekrivanje različnih površin. Pri tem pa zagotovo še posebej izstopajo stenske keramične ploščice ...

Kuhinjske keramične ploščice stenske in talne, so izjemno praktične

Kuhinja je zagotovo tisti prostor vsakega doma, v katerem najpogosteje prihaja do raznih nezgod, za katerimi neredko ostane razdejanje - od različnih madežev do razbitih krožnikov, kozarcev itd. Z izbiro stenskih keramičnih ploščic boste poskrbeli, da bo čiščenje mnogo lažje, hitrejše, predvsem pa cenejše. Prav umazanija na stenah je namreč tista, ki jo je načeloma najtežje odstraniti.

Seveda pa se poleg stenskih keramičnih ploščic zelo pogosto uporabljajo tudi talne kuhinjske ploščice, ki so prav tako izjemno priročne, kar se tiče odstranjevanja madežev, s kuhinjskimi keramičnimi ploščicami pa lahko obložite tudi pulte oziroma delovne površine.

Kuhinjske ploščice

Kako izbrati prave kuhinjske keramične ploščice?

Pred nakupom kuhinjskih ploščic, naj bodo te namenjene prekrivanju pultov ali pa v primeru, da gre za talne oziroma stenske keramične ploščice, je nujno opraviti natančne meritve. Zelo pomembna je tudi premišljena izbira barve za keramične ploščice stenske in talne. Ne odločajte se zgolj na podlagi tega, katere barve so vam všeč oziroma niso všeč, ampak bodite pozorni, da je izbrana barva za keramične ploščice kompatibilna z že obstoječo kuhinjsko opremo.

V primeru, da nimate najboljše predstave glede tega, ali se bodo nove kuhinjske keramične ploščice ujemale z vašimi kuhinjskimi elementi, vam v podjetju Keramtrade d.o.o. z veseljem izdelamo tudi virtualno skico zamišljene kombinacije. Pri tem uporabljamo poseben program, s pomočjo katerega je mogoče ustvariti izredno natančen približek končne podobe vaše kuhinje.

Podoba tradicije - podoba doma

Kuhinjske keramične ploščice so vsekakor izredno praktične, vendar pa nekaterim ni najbolj pri srcu njihov videz, saj lahko včasih delujejo nekoliko preveč sterilno. V tem primeru je dober »kompromis« nakup keramičnih ploščic v imitaciji lesa.

Videz lesa bo poskrbel za občutek topline in domačnosti, pospremljen s prizvokom tradicije, ne da bi se morali pri tem odpovedati praktičnosti. V podjetju Keramtrade d.o.o. smo za vas pripravili bogato izbiro kuhinjske keramike v imitaciji lesa in drugih ploščic, primernih za različne kuhinjske površine, preverite pa tudi našo raznoliko ponudbo kakovostnih ploščic za kopalnico.