Pošlji povpraševanje

Mozaik ploščice – zanimive, drugačne, čudovite

Mozaik ploščice so prava izbira, če prenavljate stanovanje in iščete zanimivo keramiko, s katero bi svojemu domu dodali večjo estetsko vrednost in se v njem dobro počutili. Za prostor (kot sta na primer kopalnica in kuhinja), je namreč izredno pomembno kakšne stenske obloge boste izbrali

Na voljo vam je veliko različnih keramičnih ploščic. Na celoten videz prostora bodo čudovito vplivali njihova dimenzija, barva in vzorec ter različni dodatki, ki so izredno zanimivi ter vedno privlačni na oko. Veljajo za dobro izbiro, če želite prostor popestriti in ga narediti drugačnega.

Izbira keramike, ki jo lahko najdete v naši ponudbi, je bogata, zato si lahko zadovoljijo svoje želje tudi najbolj zahtevne stranke, ki si želijo unikatno opremiti svoj dom. To pa je mogoče doseči z najrazličnejšimi kombinacijami, z dodanimi bordurami, okraski in mozaik keramičnimi ploščicami, cene katerih so izjemno konkurenčne. 

Izberite si barvo po svojem okusu in zagotovljeno boste vašemu prostoru dodali višjo estetsko vrednost, nenazadnje pa je bistveno, da se bodo vsi člani vaše družine, v njem dobro počutili.

Mozaik ploščice za vsak dom

Keramične ploščice mozaik v različnih izvedbah

Za dekoracijo prostorov, se lahko odločite za keramične ploščice mozaik v obliki kvadrata, romba, trikotnika, diamanta in, danes zelo atraktivnega, heksagona ter pisano keramiko umirite, z enobarvno, enake oblike. 

V kuhinjo boste z njimi vnesli sijaj in drugačnost, kopalnica pa bo preprosto osupljiva. Izbirate lahko med pestro ponudbo mozaik ploščic, s katerimi lahko prevlečete tudi notranji ali zunanji bazen. Če jih boste namenili za zunaj, je pomembno, da so ploščice prilagojene pogojem, kjer bodo opravljale svoje poslanstvo. Zunanje keramične ploščice (mozaik ali katerekoli druge), morajo biti namreč odporne na mraz in še posebej, na velike temperaturne spremembe. Tudi fugirna masa se mora na zunanjih površinah raztezati in seveda, krčiti, da ne odstopi pri hudi vročini, ali razpoka v mrazu. 

Seveda po so to detajli, ki vam jih ni treba poznati, saj smo v podjetju Keramtrade d. o. o. strokovnjaki na svojem področju. Če imate kakršnokoli vprašanje, vam bomo radi svetovali in vas usmerili k pravemu nakupu, da bodo keramične ploščice, ki jih boste izbrali, dolga leta dobro služile svojemu namenu.

Stenske in talne keramične ploščice mozaik

Visokokakovostne mozaik ploščice – cena je dostopna vsem

Če želite za svoj dom izbrati keramične ploščice mozaik (cene katerih so v primerjavi s konkurenco izjemno dostopne), si lahko na naši spletni strani ogledate različne variante. Našli boste modele prelepih vzorcev, barv in dimenzij, elegantne ali vintage, visokega sijaja ali mat, reliefne ali gladke. Izberite mozaik ploščice živahnega, razkošnega videza, ali pa ravno nasprotno, ploščice prečudovitih nežnih barv, ki spominjajo na bisere. 

Za popolne navdušence nad mozaiki pa se lahko pri dekoraciji bazena ali terase, odločite tudi za sliko iz mozaik ploščic. Obiščite nas ali nas pokličite za vse informacije pri izbiri kvalitetnih mozaik ploščic za vaš dom. Zagotovo boste pri nas našli ploščice, ki vas bodo za vedno navdušile.

Keramične ploščice mozaik

Za luksuzen videz izberite keramične mozaik ploščice

Vsem tistim, ki hrepenite po modernem in luksuznem videzu svojega doma, priporočamo keramične ploščice mozaik. Cene so ugodne, v našem podjetju pa vam zagotavljamo kakovost in zanimive dekorativne vzorce. Mozaiki so vedno bolj zaželeni tako v domovih, kot restavracijah in hotelih. Poskrbijo namreč za unikatnost in eleganco, zakaj si jih torej ne bi privoščili tudi vi?! 

Poleg estetske vrednosti in dostopne cene, pa imajo keramične ploščice mozaik tudi druge dobre lastnosti. Ker so položene na mrežo, jih je enostavno polagati, zato so jih keramičarji prav veseli. Prav tako kasneje, njihovo čiščenje in vzdrževanje ne predstavlja nobene težave, saj njihove površine niso vpojne in umazanije ne posrkajo vase. Potrebujete le krpo, vodo in zato namenjeno čistilo. Kuhinja in kopalnica bosta hitro čisti, da o drugih prostorih sploh ne govorimo. 

Če prenavljate, ali morda opremljate stanovanje na novo, si oglejte ponudbo na naši spletni strani, kjer vas čakajo najrazličnejši modeli keramičnih ploščic mozaik, klasičnih, drugačnih, posebnih in cenovno ugodnih. Lahko vam namignemo, da boste imeli težavo, ker zaradi velike izbire ne boste vedeli katere izbrati.

Keramične ploščice mozaik - cene ugodne