Moderne kopalnice v najrazličnejših stilih prav za vsak okus


Kopalnica je pomemben del prav vsakega doma, saj nam poleg opravljanja osnovnih higienskih potreb omogoča tudi sprostitev. Lahko  je prostor, kjer se v topli kopeli posvetimo samemu sebi, preberemo kakšno knjigo, se sproščamo ob kozarcu dobrega vina, poslušamo glasbo ali pojemo medtem ko se prhamo po napornem dnevu v službi ali šoli. Zelo priljubljeni so tudi romantični zmenki v peneči kopeli, hkrati pa je kad eden od prostorov, kjer naši malčki najbolj uživajo, ko vodo in dišečo peno škropijo povsod naokrog.

Ker je kopalnica prostor v katerem preživimo kar nekaj časa je pomembno, da nam je na videz všeč. V zadnjem času so zelo priljubljene moderne kopalnice z najrazličnejšimi modernimi ploščicami za kopalnice, ki z različnimi vzorci in imitacijami lahko pričarajo želeno vzdušje. Moderna kopalnica, narejena čisto po vašem okusu in z izbiro kvalitetnih modernih keramičnih ploščic, je dolgotrajna rešitev za vaš dom.


Moderna kopalnica

Čar moderne kopalnice je funkcionalnost v povezavi z estetskim videzom

Moderne kopalnice niso hit zadnjih let, saj njihove korenine segajo že v obdobje naših prednikov Rimljanov. Rimljani so bili znani po uporabi najrazličnejših kadi in bazenov, ki so zanje predstavljali tudi prostor v katerem so se družili. Seveda so bogati Rimljani želeli ta pomemben prostor popestriti z uporabo najrazličnejših materialov in mozaikov, s katerimi bi navdušili svoje goste. Lahko bi rekli, da so na tak način ustvarili prve, za njihov čas, moderne kopalnice.

V današnjem času, ko je eden izmed najbolj razširjenih trendov –'skrb zase', se povečuje število renovacij starih kopalnic v nove, moderne kopalnice. Moderne kopalnice odlikuje predvsem razmerje med estetskim videzom in funkcionalnostjo opreme, kar lahko dosežemo z izbiro modernih ploščic za kopalnice. Podjetje Keramtrade nudi pester izbor visok kvalitetnih moderne kopalniške keramike z najrazličnejšimi vzorci in imitacijami.

V kopalnico lahko tako z izbiro modernih ploščic vpeljete videz povezanosti z naravo, ali pa  moderno kopalnico poživite z najrazličnejšimi barvnimi odtenki in mozaiki. Moderne ploščice za kopalnice poleg estetskega izgleda omogočajo tudi hitro in učinkovito čiščenje, kar je za kopalnico še kako pomembno.


Moderne ploščice za kopalnice: naj vaša ideja zaživi

Gotovo ima prav vsak nekakšno idejo za popolno moderno kopalnico, pogosto pa jo je težko uresničiti, saj je na trgu težko dobiti cenovno ugodne moderne keramične ploščice v želenih vzorcih. Podjetje Keramtrade bo s pestrim izborom stenskih in talnih modernih ploščic za kopalnice, ki jih odlikuje odlično razmerje med ceno in kakovostjo, omogočilo, da vaša ideja zaživi.

Vašo moderno kopalnico lahko sedaj popestrite s ploščicami, ki imitirajo najrazličnejše materiale kot so les, marmor, usnje, kovina, kamen in tako vaši kopalnici zagotovite eleganten videz. Za tiste z malo več domišljije so na voljo tudi moderne keramične kopalniške ploščice z raznimi vzorci, rastlinskimi motivi, mozaiki in geometrijskimi oblikami, seveda pa so na voljo v različnih barvah. Prednost Keramtradovih modernih ploščic za kopalnice je v tem, da jih lahko uskladite z vašim pohištvom, ter tla in stene oblečete v ploščice z enakim motivom.


Kaj vse omogočajo moderne keramične ploščice?

Ustvarjanje popolne moderne kopalnice je velik zalogaj, saj moramo izbrati trpežne materiale z dolgo življenjsko dobo, estetski videz sten in tal, ki se bo ujemal z umivalnikom, okvirjem ogledala, lučjo, policami, straniščem in kadjo oziroma tuš kabino. Ker je kopalnica zelo vlažen prostor, ki ga rade napadejo plesni in je, kar se tiče čistoče, deležen velike pozornosti, je potrebno izbrati materiale s katerimi se boste izognili vsem tem težavam ter si pri vsakodnevnem čiščenju olajšali delo. Popolna izbira za vašo moderno kopalnico so torej keramične ploščice. Moderne keramične ploščice namreč preprečujejo nastanek plesni in vas s tem zaščitijo pred nezaželenimi alergijami. Poleg tega so izjemno enostavne za čiščenje, kar je zelo pomembno zlasti v prostoru kot je kopalnica, kjer voda, kreme in ostale snovi zlahka umažejo stenske in talne površine.

Moderne ploščice za kopalnice imajo lahko reliefno podobo, najrazličnejše vzorce, pastelne in žive barve, mat videz ter videz visokega sijaja in vam, zato omogočajo ustvarjanje moderne kopalnice po vašem okusu. Ker moderne ploščice lahko najdemo v različnih dimenzijah so zelo primerne tudi za moderne majhne kopalnice.

Moderne kopalnice

Stenska in talna keramika za moderne majhne kopalnice in ostale prostore

Tla in stene so ponavadi prva stvar, ki jo obiskovalci opazijo, ko stopijo v nek prostor, saj predstavljajo največjo površino. Prav iz tega razloga je pomembno, da tla in stene prostorov primerno opremimo tako, da bodo vedno čiste in izgledale kot nove. To je še posebej težko doseči v majhnih kopalnicah, ki se zaradi velikega števila nujnega pohištva pogosto zdijo natrpane in posledično manj higienske.

Videz moderne majhne kopalnice lahko izboljšate z izbiro modernih ploščic za kopalnice v kombinaciji s svetlimi barvnimi odtenki, ki bodo prostor vsaj na videz povečale. Prav tako, lahko s ploščicami opremite prav vsak prostor. Z uporabo zunanje keramike, ki je narejena v skladu z mehanskimi in vremenskimi pogoji, bo objekt videti elegantnejši in modernejši. S talno in stensko keramiko pa lahko opremite ostale notranje prostore, še zlasti kuhinjo, ki bo tako enostavnejša za čiščenje in prijetnejša na izgled.