Pošlji povpraševanje

Keramične ploščice imitacija lesa v različnih izvedbah

Keramične ploščice imitacija lesa so vroč trend na tržišču. Zaradi različnih izvedb in pozitivnih lastnosti s katerimi se ponašajo, so presenetljivo lepe in uporabne ter navdušujejo množice ljudi po svetu. Mogoče jih je vključiti v različno opremljena stanovanja, saj lepo sovpadajo z vsemi notranjimi interierji. To pa še ni vse. Talne izvedbe so priljubljene tudi za zunanje površine in se zato pogosto znajdejo na terasah in balkonih različnih objektov. Prav zato so postale eden najbolj prodajanih kosov talne keramike tudi pri nas.

Kako pa najti prave zase? Ker je izbira talnih oblog pomemben korak ter pravi izziv pri opremljanju stanovanja in poslovnih prostorov, je treba dobro razmisliti katere izbrati in poskrbeti, da bodo te pristajale tako k pohištvu kot ostali opremi prostorov. Na voljo je namreč ogromno različnih barv, tekstur, vzorcev, dimenzij, proizvajalcev…, zato je odločitev lahko precej težka.

Tako dobrih, kot slabih modelov je na trgu veliko. Pogosto lahko zasledite v ponudbah tudi keramične ploščice imitacija lesa akcija, kar ne pomeni, da so te slabše kakovosti. Lahko pa se zgodi prav to. Izberete nekvalitetne talne obloge, s katerimi boste imeli težave že pri polaganju, da ne govorimo kaj se lahko zgodi z njimi čez nekaj časa.

Nihče si ne želi vsakih nekaj let preurejati stanovanja, saj je s tem povezanih veliko stroškov, čiščenja in vseh ostalih neprijetnosti, brez katerih pri gradbenih projektih oziroma prenovah, pač ne gre.

Keramične ploščice imitacija lesa

Keramične ploščice imitacija lesa akcija niso slabe kakovosti

V podjetju Keramtrade d. o. o. imamo na zalogi različno keramiko, med katero lahko najdete tudi keramične ploščice imitacija lesa akcija. Kdaj pa se ponudniki odločimo ponuditi cenejše artikle našim strankam? Eden od glavnih razlogov je nova kolekcija, ki jo proizvajalec pošlje na trg. Ker moramo priskrbeti prostor za nove zaloge, za starejše modele ponudimo ugodnejše cene.

Seveda pa to ne pomeni, da so cenejši artikli slabše kakovosti. Prav tako kot vse ostale, se tudi keramične ploščice imitacija lesa znajdejo v akciji. Pogosto so cene ugodnejše tudi kadar želimo promovirati določeno blagovno znamko in kadar si želimo na trgu zagotoviti konkurenčno prednost pred ostalimi ponudniki. V podjetju vam jamčimo, da naše akcijske ponudbe zajemajo keramiko najvišje kakovosti, katera se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo in izjemno trpežnostjo.

Če se omenjene talne obloge še niso znašle na tleh vašega stanovanja ali terase, resnično zamujate. Skoraj polovica ljudi, na prvi pogled namreč ne loči med pravim lesom in imitiranim. Obe verziji sicer funkcionirata enako dobro, pri čemer pa ima keramika precej prednosti. Če iščete rešitev za frekventni prostor, ki je izpostavljen vlagi in umazaniji (česar les ne prenaša dobro), vas vabimo, da pregledate našo bogato ponudbo. Pred nakupom preverite tudi keramične ploščice imitacija lesa akcija in izberite trendovske talne obloge bistveno ceneje.

Keramične ploščice imitacija lesa akcija

Kako izbrati talne keramične ploščice imitacija lesa?

Talne keramične ploščice imitacija lesa, lahko najdete v najrazličnejših izvedbah. Pomembno je, ali izbirate talne obloge za kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, vežo, hodnik… Različnim prostorom, je potrebno tla prilagoditi, da bodo ta trajna.

Ko kupujete obloge za kopalnico, izberite takšne, ki dobro prenašajo vlago in vodo. Prav tako morajo omogočati enostavno čiščenje in vzdrževanje. Za hodnik, izberite keramiko, ki je visoko odporna na obrabo. Samo pomislite na zimske čevlje in kamenčke, ki jih pogosto prinesete v stanovanje…

Keramične ploščice imitacija lesa

Pri izbiri upoštevajte estetiko in slog, ki se bo ujemal z ostalo opremo stanovanja. Preučite vzorce (nekateri modeli, imajo bolj izrazite lesne vzorce kot drugi), barvno shemo, teksturo, dimenzije (za manjše prostore uporabite keramiko manjših velikosti), premislite ali naj bodo te minimalistične, ali rustikalne, naj imajo sijaj, ali naj bodo mat… Možnosti je veliko, zato si vzemite čas.

Le-te so torej najbolj primerne tam, kjer si želite tla obložiti z lesom, vendar veste, da bi vam to povzročalo preveč preglavic. Prostor je lahko preveč vlažen, preveč suh, preveč pohoden, nenehno izpostavljen umazaniji, lahko gre za zunanje površine, kjer bi se les zaradi vremenskih razmer zelo hitro obrabil…

Talne keramične ploščice imitacija lesa

Talne keramične ploščice imitacija lesa akcija – izberite kakovost in ugodno ceno

Vsi vemo, da je keramika za kuhinje in kopalnica najpametnejša in najbolj funkcionalna izbira. Ker mnoge vizualno veliko bolj privlači les, lahko izkoristite prednosti obeh materialov. Stenske in talne keramične ploščice imitacija lesa so izjemno primerne za kopalnice in kuhinje, saj se vsakodnevno srečujejo z vlago in madeži. Tudi na terasi ali balkonu je pametneje izbrati trpežne talne obloge, ki jih ne bo treba obnavljati in menjati, dokler se jih ne boste naveličali.

Zato vam v podjetju Keramtrade d. o. o., omogočamo nakup izjemno lepih artiklov po ugodnih cenah, ki so lahko pohvalijo tudi z odlično kakovostjo. Akcije, popusti in ugodni plačilni pogoji, vam bodo pomagali do kvalitetnega in dizajnerskega nakupa po nižji ceni.

Na naši spletni strani si lahko ogledate široko ponudbo najrazličnejših modelov vrhunskih proizvajalcev, ne spreglejte pa niti zavihka, oziroma povezave »keramične ploščice imitacija lesa akcija«, kjer lahko določene artikle kupite po, skoraj polovični ceni. Za natančen cenik nas kontaktirajte ali obiščite, radi se vam bomo posvetili in vam svetovali.

Talne keramične ploščice imitacija lesa - zunanje