Keramične ploščice stenske in talne, v kuhinji in kopalnici

Keramične ploščice stenske in talne so nepogrešljive povsod, kjer je v bližini voda, kjer se pripravlja hrana. Nobenega dvoma ni, da imajo talne in stenske keramične ploščice za kuhinjo nepogrešljive prednosti, ki jih ni mogoče najti pri drugih oblogah, zato jih lahko najdete v vsakem stanovanju in podjetju.

Sam material ima lastnosti, ki omogočajo širok spekter uporabe v klasično opremljenem in modernem stanovanju. Seveda moramo najprej omeniti enostavno čiščenje in vzdrževanje, trpežnost, dolgo življenjsko dobo, pestrost izbire in še bi lahko naštevali.

Stenske kuhinjske keramične ploščice so obsojene na stike z vodo, maščobo in vsem ostalim, kar pač sodi v kuhinjo. Prav zato morajo omogočati enostavno čiščenje. Če so te kvalitetne in če se lotite čiščenja sproti, potrebujete le mehko krpo in blago, za to namenjeno čistilo in ne čistilo, ki vsebuje strupene kemikalije.

Danes je na trgu veliko naravnih preparatov, zelo pogosto pa ljudje za keramične ploščice stenske in talne, posežejo kar po alkoholnem kisu, limoni in sodi bikarboni, pri tem pa je kis običajno potreben le za trdovratne madeže.

Keramične ploščice stenske in talne

Stenske keramične ploščice za kuhinjo v najrazličnejših izvedbah

Kakšne keramične ploščice stenske in talne, so danes priljubljene za oblaganje kuhinje? Kakšni so trendi in kakšna je za stenske keramične ploščice cena?

Poleg kopalnice, je keramika najbolj opazna v kuhinji, zato je treba dobro premisliti, kakšno okolje za delo in bivanje želite ustvariti zase. Smernice za opremljanje stanovanj se neprestano spreminjajo in nihče ne bo menjal keramike na nekaj let, le zato da bo sledil modnim trendom.

Zato naj bo vaš dom opremljen tako, da se boste v njem dobro počutili, ne glede na modne zapovedi.

Kljub temu pa se pogovorimo o barvah. Kuhinja mora biti svetla, prijetna in uporabna. Če je prostor velik in ima dovolj naravne svetlobe, si lahko privoščite modne talne in stenske keramične ploščice za kuhinjo tudi v temnejših zemeljskih odtenkih, ki so danes izjemno atraktivni. Vedno jih lahko poživite s svetlimi bordurami, mozaiki ter ostalo opremo in pohištvom.

V podjetju Keramtrade se trudimo k vsakim ploščicam naročiti tudi dodatke z značajem in razne dekorativne detajle, ki talne in stenske obloge poživijo v istem stilu. Za keramične ploščice stenske in talne, so vam na voljo naravni toni, pastelne in žive barve, zato boste zagotovo našli prave zase.

Stenske keramične ploščice za kuhinjo

Talne in stenske kuhinjske keramične ploščice – dizajn in raznolikost materialov

V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše talne in stenske kuhinjske keramične ploščice (tudi za kopalnico in druge prostore ter zunanje) priznanih italijanskih in španskih proizvajalcev, ki so dobro poznani po svoji kakovostni ponudbi ter za njihovo dolgo življenjsko dobo tudi jamčijo. Njihova površina je močna in odporna na mehanske poškodbe, steno in tla pa učinkovito zaščitijo.

Na voljo so vam različne dimenzije (10 x 30, 20 x 120, 30 x 120, 40 x 120, 80 x 80…), barve, vzorci, oblike in materiali. Površina ploščic je lahko mat, ali visoki sijaj – polirane, zelo priljubljene so imitacije naravnih materialov… Pozorno razmislite o tem, kako velika je vaša kuhinja, saj je keramika večjih dimenzij bolj primerna za večje prostore.

Stenske keramične ploščice za kuhinjo odbijajo vodo, predvsem pa se dobro obnesejo pri čiščenju madežev, katerim se pri vsakodnevnem kuhanju ni mogoče izogniti. Stenske kuhinjske keramične ploščice je treba seveda pozorno položiti po steni do višine, kjer bodo še opravljale svoje funkcijo, lahko pa so položene tudi kar do stropa. Polaganja naj se lotijo strokovnjaki, ki dobro obvladajo svoje delo.

Za stenske keramične ploščice cena dobro konkurira na tržišču, v podjetju pa vam nudimo tudi ugodne plačilne pogoje. Zavedamo se namreč, da opremljanje kuhinje in kopalnice, predstavlja največji strošek pri urejanju doma.

Stenske kuhinjske keramične ploščice

Talne in stenske keramične ploščice za kopalnico

Tako kot za kuhinjo, so tudi talne in stenske keramične ploščice za kopalnico nenadomestljive. Tudi te nudi mnogo prednosti. Njihova funkcija je estetska, zaščititi pa morajo stene in tla, ki so neprestano mokra, ali pa vsaj vlažna.

V podjetju Keramtrade vam nudimo pestro ponudbo kopalniške keramike, zato si oglejte našo spletno stran, ali pa nas obiščite v prodajno – razstavnem salonu v Črnučah. Radi se vam bomo posvetili in vam svetovali.

Talne in stenske keramične ploščice za kopalnico