Pošlji povpraševanje

Keramične ploščice talne in stenske, po dostopnih cenah

Keramične ploščice talne in stenske so nujna oprema vsakega stanovanja, poslovnega prostora, najdemo jih v marsikaterem proizvodnem podjetju, delavnicah…, skratka najdemo jih povsod, kjer pričakujemo udobje, varnost ter prijetno bivanje in delovne pogoje.

Seveda so najpogostejši spremljevalec kuhinj, kopalnic, hodnikov ter drugih mest, kjer je vlaga visoka in kjer so tla pogosto mokra. Stenske in talne keramične ploščice učinkovito ščitijo pred vlago in škodljivimi posledicami, ki jih ta povzroča, zato so tudi najbolj priljubljena talna in stenska obloga.

Ker je treba poskrbeti, da je hoja po tleh varna, so keramične ploščice talne, temu prilagojene (še posebej zunanje), ki morajo kljubovati različnim izzivom. Ne le da je zgornja plast protizdrsna, celotna sestava mora biti takšna, da prenesejo nizke temperature in temperaturne spremembe, ki so pogosto še bolj škodljive. Prav tako morajo biti talne keramične ploščice odporne na mehanske poškodbe in sol, saj se z njimi pogosto srečujejo.

Vse to in še več nudijo keramične ploščice talne, ki so posebej prilagojene različnim izzivom. Za razliko od talnih keramične ploščice stenske niso dovolj vzdržljive in odporne, da bi jih lahko uporabljali na tleh, zato bodite pri izbiri še posebej pozorni.

Keramične ploščice talne

Stenske in talne keramične ploščice ter razlike med njimi

Med stenskimi in talnimi keramičnimi ploščicami so nekatere pomembne razlike, ki jih je pred nakupom dobro poznati. Čeprav so si pogosto na las podobne, se razlikujejo prav po ključnih dejavnikih, od katerih je odvisna njihova trpežnost in življenjska doba.

Na prvi pogled je določene tipe težko ločiti, saj se tako za tla, kot za stene uporabljajo enake dimenzije. V podjetju Keramtrade d. o. o. vam nudimo talne keramične ploščice 20 x 20 cm (ali manjše), ki so pogosta velikost za stenske izvedbe. Prav tako so vam na voljo, v zadnjih letih zelo priljubljene, talne keramične ploščice 60 x 60.

Vendar vas naj manjše dimenzije nikar ne zmedejo. Če vam bodo svetovalci razložili, da so keramične ploščice talne, jim lahko brez skrbi zaupate. Naš cilj je namreč, da se stranke vrnejo in ne da nas obiščejo le enkrat. Slab glas se širi hitreje kot dober, česar se v podjetju še kako dobro zavedamo. Zaupanje in zadovoljstvo kupcev je ključnega pomena za uspeh.

Na tleh se običajno uporabljajo večje talne keramične ploščice 60x60 cm ali keramika še večjih dimenzij. Keramične ploščice stenske, so lahko bistveno manjše. Prav tako so pri stenskih ploščicah običajno narejene manjše fuge, kar pa je razumljivo - talne keramične ploščice 60x60 cm pač ne morejo imeti le milimeter prostora, medtem ko je pri bistveno manjših stenskih ploščicah lahko že to dovolj. Seveda pa je izbira spet odvisna od posameznika.

Talne keramične ploščice zunanje

Za stenske in talne keramične ploščice cena ne sme igrati glavno vlogo

Loči stenske in talne keramične ploščice cena? Niti ne, saj so razlike zanemarljive, še posebej če kupite oboje v istem paketu, k ceni pa dodajte še dostavo in polaganje. Univerzalnih zakonitosti ni mogoče zapisati, saj so te odvisne od mnogih dejavnikov. 

Pogosto so našim strankam na voljo talne keramične ploščice 20 x 20, 60 x 60, ali pa velike stenske ploščice, ki jih lahko najdejo v outlet ponudbi, kar pa ne pomeni, da so zato kaj slabše. Tako kot pri vseh prodajnih artiklih, je tudi pri keramiki tako, da na trg prihajajo vedno novi modeli, ki nadomestijo tiste iz prejšnje kolekcije. To prodajalcem daje možnost, da je za starejše stenske in talne keramične ploščice cena znižana in zato strankam, ki jim ni pomembno iz katere kolekcije prihajajo, tudi bolj dostopna.

Ali so lahko stenske različice dražje od talnih? Odvisno od modela. Tiste najbolj vzdržljive in obdelane s posebnimi postopki, so zagotovo dražje, kot standardne keramične ploščice, klasične izdelave. Ceno običajno zviša polaganje keramičnih ploščic talnih in stenskih, če je to zahtevnejše in mojstrom vzame veliko časa.

Talne keramične ploščice cena ugodna

Talne keramične ploščice 20 x 20, 60 x 60 in druge

Ker je za stenske in talne keramične ploščice cena pri nas ugodna, zagotovo ne bo pomenila oviro pri nakupu. Prepričano smo, da boste z zanimanjem preverili našo ponudbo in našli pravo rešitev zase.

Talne keramične ploščice 20 x 20, 60 x 60 in druge