Pošlji povpraševanje

Keramične ploščice mozaik ali 3d učinek ploščic za dnevno sobo, kuhinjo…

Keramične ploščice mozaik so izredno priljubljena izbira talnih oblog in se ponašajo predvsem z izredno dolgo življenjsko dobo, trpežnostjo in trdnostjo. So izredno enostavne za vzdrževanje in čiščenje, zato se vse več ljudi odloča za keramične ploščice tudi v ostalih prostorih in ne le v kopalnici. V podjetju Keramtrade d. o. o., vam ponujamo kvalitetno keramiko v različnih dimenzijah, barvah in vzorcih, med drugim tudi mozaik keramične ploščice, ki so zelo atraktivne in zanimive. 

Keramične ploščice mozaik so priljubljene predvsem zaradi estetskega videza, so pa tudi enostavne za vzdrževanje in odporne. Če so včasih mozaik keramične ploščice krasile le kopalnice ali bazene, pa je sedaj aktualni trend, da se polagajo tudi v dnevne sobe in kuhinje.

Predvsem so v kuhinjah priljubljene stenske keramične ploščice mozaik, ki so dobra izbira za oblaganje problematičnih mest, kot so na primer okrogle ali neravne površine. Na naši spletni strani si lahko ogledate bogato izbiro keramičnih ploščic mozaik in ostalih tipov. Na voljo so tudi modeli, ki dajejo 3D učinek.

Keramine ploščice mozaik

Stenske keramične ploščice v različnih barvah: od zelene do vijolične

Stenske in talne keramične ploščice lahko najdete v različnih barvah in vzorcih. Ljubitelji zelene barve boste prav tako prišli na svoj račun, saj smo za vas pripravili ugodno ceno zelenih stenskih keramičnih ploščic. Gre za izredno elegantne stenske keramične ploščice v pastelnih ali bolj intenzivnih zelenih barvah. Na voljo so v različnih dimenzijah, v videzu visokega sijaja ali mat. 

Oglejte si tudi ostalo keramiko, ki je primerna za dnevne sobe ali spalnice. Če pa bi radi še bolj popestrili vaš prostor, izberite mozaik keramične ploščice.

Keramične ploščice za dnevno sobo

Ugodna cena za keramične ploščice mozaik in ostale stenske in talne ploščice

Mozaik keramične ploščice bodo zagotovo estetsko obogatile vaš prostor: kopalnico ali dnevno sobo. Z njimi lahko okrasite le del stene ali tal in tako pričarate zanimiv 3D učinek in atraktiven vzorec. Cena keramičnih ploščic mozaik je malo višja, kakor cena običajnih talnih in stenskih keramičnih ploščic, vendar so le-te izredno trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. 

3D keramične ploščice

Keramične ploščice za dnevno sobo ali kopalnico: mozaik, 3D učinek, zelene…

V podjetju Keramtrade d. o. o. vas čaka pestra izbira keramičnih ploščic za kopalnice, dnevne sobe, spalnice, hodnike, kuhinje in ostale notranje prostore in zunanje površine. Izredno atraktivne so keramične ploščice mozaik, ki lahko zelo popestrijo vaš prostor. 

Izberite jih za stensko oblogo v kopalnici ali kuhinji, ustvarite zanimiv 3D učinek, poigrajte se z različnimi barvami: od zelene pa vse do vijolične. Možnosti so skoraj neomejene. Obiščite naš salon keramičnih ploščic, še prej pa si ponudbo s cenami za m2 oglejte na naši spletni strani.

Keramične ploščice zelene