Hidroregulacija, energetika in filtriranje vode

Hidroregulacija in energetika sta v sodobnem svetu precej pogosta, vsekakor pa izredno pomembna izraza. Hidroregulacija pomeni upravljanje z vodo oz. ureditev vodotokov. Zajema tudi rešitve na področju hidroelektrarn. Na tem mestu je pomembno omeniti še filtriranje vode, ki nemalokrat predstavlja eno izmed večjih težav hidroelektrarn. Energetika vključuje pridobivanje, dobavo in rabo različnih vrst energije, širše pa zajema tudi področja izdelave opreme za energetske procese in različne strokovne storitve.


Hidroregulacija - izdelujemo visoko kakovostne proizvode

V podjetju Juhant d.o.o. izdelujemo sisteme in produkte na področju hidroregulacije in energetike. Sistem za hidroregulacijo in grobo filtriranje vode za male hidroelektrarne je projektiran in narejen strokovno in kakovostno. Pri izdelavi vedno prisluhnemo vašim specifičnim željam in se držimo dogovorjenega roka. Uporabljamo najboljše nerjaveče materiale - proizvodi so izdelani iz kovinskih profilov ter ustrezno zaščiteni z dvokomponentnim barvnim premazom. V naši ponudbi s področja hidroregulacije se nahajajo manjše in večje zapornice z ročnim ali avtomatskim krmiljenjem, vsipni silosi za kanalizacijo (namenjeni kontroliranim pretokom agresivnih tekočin) ter različni kompleksni varjenci. Izdelujemo tudi filtrirne rešetke, ki poskrbijo za kakovostno filtriranje vode za male hidroelektrarne.


Energetika - standardni in specifični proizvodi

V našem podjetju izdelujemo tako standardne kot nestandardne proizvode s področja energetike. Električno varjenje nam omogoča izredno natančno izdelavo specifičnih produktov. Do danes smo izdelali že veliko število sestavnih delov hidroelektrarn. Visoko usposobljen kader in bogate delovne izkušnje nam omogočajo, da produkti zadovoljujejo najvišje standarde, tako doma kot v tujini, hkrati pa so izdelani v dogovorjenem terminu.


V podjetju opravljamo tudi razrez pločevine, struženje in rezkanje, popravila ter vzdrževanje strojev in strojne opreme, izdelujemo različne nosilne konstrukcije, notranje stopnice, ograje, oglasne table in še marsikaj.

Vabimo vas, da si dodatne podrobnosti ogledate na naši spletni strani , za specifične reštive pa nas kontaktirajte !

CNC RAZREZ