Stroji za krivljenje pločevine so pri nas najboljši


Stroji za krivljenje pločevine oziroma upogibanje pločevine, ki jih uporablja naše podjetje, bodo omogočili najboljši rezultat. Pri različnih ponudnikih, ki se ukvarjajo s krivljenjem in rezanjem pločevine, kot je na primer rezanje inoxa (nerjaveča pločevina), se stroji za krivljenje pločevine bistveno razlikujejo. Pri nas smo za razrez in upogibanje pločevine specializirani. Odločili smo se, da bomo delali tako, da pri nas dobite le najboljše: to pomeni, da delo opravimo hitro, kakovostno in izredno natančno. Naši stroji za krivljenje pločevine so hidravlični zapogibniki, ki so izjemno zanesljivi.

 

NUDIMO VAM TUDI STRUŽENJE

 

pločevina prodaja Juhant d.o.o.


Stroji za krivljenje pločevine so izredno zmogljivi


Naše podjetje lahko mehansko upogibanje pločevine izvede do kar desetih milimetrov debeline pločevine, saj so naši stroji za krivljenje pločevine izredno zmogljivi. Imamo prodajo pločevine, razrez ter upogibanje pločevine, rezkanje ter druge načine obdelave pločevine. V našem podjetju se potrebam naših strank individualno prilagodimo ter poiščemo ustrezne rešitve, če so še tako zapletene. Znani smo po svojih inovativnih postopkih in najrazličnejših storitvah. Vedno smo vam na voljo tudi z učinkovitim svetovanjem.

 

STOPITE V KONTAKT Z NAMI

 


Upogibanje pločevine za vaše popolno zadovoljstvo


S pomočjo naših odličnih strojev za krivljenje pločevine vam bomo izvedli krivljenje in rezanje pločevine, ki vas bo v celoti zadovoljilo z vrhunsko kvaliteto. Pri tem ni pomembno ali gre za nerjavečo pločevino ali pa katerokoli drugo kovino. Ker je v okviru našega poslovanja tudi prodaja pločevine, lahko seveda material kupite pri nas, pa še obdelali vam ga bomo popolno. V vsakem primeru bomo poskrbeli, da boste pri nas dobili natanko tisto, kar potrebujete.

Poleg tega vam nudimo tudi nosilne konstrukcijehttp://www.vsi.si/juhant/nosilne-konstrukcije

 

stroji za krivljenje pločevine Juhant d.o.o.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Juhant d.o.o.
Naslov
Jarška cesta 28
1230 Domžale
Spletna stran
E-pošta
01 721-41-16
Seznam fraz
stroji za krivljenje pločevine, upogibanje pločevine
ZEMLJEVID