Prebijanje in rezanje pločevine sta pri nas preprosto enostavni

Če se odločate za prebijanje in rezanje pločevine, potem smo v podjetju Juhant d.o.o pravi naslov. Razrez pločevine in profilov vam nudimo tako v prečni kot tudi v vzdolžni izvedbi, kar predstavlja eno izmed osnovnih strokovnih storitev našega podjetja. Juhant d.o.o. je namreč specializirano podjetje za prebijanje in rezanje pločevine, hitro, kakovostno in nadvse natančno prebijanje in rezanje pločevine pa zagotavljamo na dveh hidravličnih zapogibnikih.

HITER, KAKOVOSTEN IN NATANČEN RAZREZ PLOČEVINE

Prebijanje in rezanje pločevine s specializirano moderno opremo

Oblikovanje in prodaja pločevine pri nas potekata hitro in zanesljivo ter v skladu z vašimi individualnimi preferencami in specifičnimi potrebami. Ponudba nerjaveče pločevine je zelo pestra, v ponudbi pa sta med drugim tako prodaja inox pločevine kot prodaja aluminij pločevine. Prebijanje in rezanje pločevine poleg njenega krivljenja, rezkanja in drugih načinov oblikovanja kovin predstavlja le del naših strokovnih storitev, zato vam predlagamo, da si ogledate našo pestro ponudbo inovativnih postopkov ter se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj obrnite na nas.

prebijanje kovinerezanje plocevine

S prebijanjem pločevine do daljše življenjske dobe materialov

Podjetje Juhant d.o.o. vam nudi tudi številne druge kakovostne storitve s področja varjenja, razreza in prebijanja pločevine ter popravila in nadgradnje strojev. Razrez pločevine nam omogoča posebna oprema, s pomočjo katere lahko mehansko oblikujemo pločevino do debeline 10 mm. CNC razrez pločevine se uporablja na številnih področjih izdelovanja specializiranih konstrukcij, pa naj gre za letalsko, avtomobilsko ali gradbeniško industrijo. Pri omenjenem razrezu namreč zagotovimo ustrezno natančnost, zato se zmanjša možnost nezaželenih deformacij in poškodb na kovini, ki jo želite oblikovati. Poleg tega prebijanje in razrez pločevine s pomočjo strokovnih naprav izbranemu materialu zaradi kakovostne izvedbe zagotavljata tudi daljšo življenjsko dobo. Za krivljenje pločevine skrbijo izjemno močni stroji z močjo krivljenja do 300 ton.