Razrez pločevine, struženje in rezkanje

V podjetju Juhant d.o.o. opravljamo številne storitve. Nudimo vam električno varjenje, kovanje, vzdrževanje strojev, njihova popravila in nadgradnje, razrez pločevine, struženje in rezkanje. Izdelujemo tudi različne nosilne konstrukcije (npr. za strehe objektov), notranje stopnice, odre, ograje, oglasne table ipd. Poleg tega vam nudimo rešitve na področju hidroregulacije, energetike in telekomunikacij. Držimo se inovativnega pristopa, strokovnosti in visoke kakovosti.

OGLEJTE SI PONUDBO STORITEV MANIPULACIJE S KOVINAMI


Razrez pločevine

Ena izmed osnovnih dejavnosti našega podjetja je razrez pločevine. Nudimo vam tako prečni kot vzdolžni razrez pločevine. Za delo uporabljamo napredne in preizkušene stroje, s katerimi zagotavljamo izredno natančnost in kakovost razreza. V sklopu celovite rešitve vam omogočamo tudi transport pločevine na želeno lokacijo. Z moderno opremo opravljamo razrez pločevine in profilov različnih dimenzij, debelin in materialov. Nudimo vam:
- plazemski razrez pločevine do debeline 300 mm ter
- mehanski razrez pločevine s škarjami do debeline 10 mm in dolžine 3000 mm.


Poleg razreza opravljamo tudi krivljenje pločevin (do dolžine 3000 mm) na hidravličnem zapogibniku in krivljenje debelejših oblikovancev manjših dolžin na hidravlični stiskalnici. Brez težav se prilagajamo vašim specifičnim željam, visoko kvalificiran kader, moderna programska oprema in napredni stroji pa so garancija za kakovost in hitre dobavne roke.


Struženje in rezkanje

Struženje je najpogostejši postopek odrezovanja v sodobni proizvodnji. Poznamo vzdolžno struženje, kjer se nož giblje vzporedno z osjo obdelovanca, ter prečno, pri katerem se nož giblje pravokotno na njegovo os. Struženje v osnovi služi za izdelovanje valjastih teles. Za razliko od struženja pa rezkanje najpogosteje uporabljamo za obdelavo ravnih površin. V sklopu storitev struženja in rezkanja vam nudimo:
- obdelavo večjih premerov obdelovancev (do premera 1200 mm),
- obdelavo obdelovancev premera 900 mm, dolžine do 2000 mm,
- obdelavo obdelovancev premera do 500 mm, dolžine do 3000 mm in
- rezkanje manjših obdelovancev.

Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16, lahko pa nam pošljete tudi elektronsko sporočilo na info@juhant.si!