Rešitve za marketing in oglaševanje

V široko ponudbo storitev in produktov podjetja Juhant d.o.o. spadajo tudi rešitve za oglaševanje in marketing. Izdelujemo oglasne table, reklamne panoje, nosilce za neonske in LED reklamne napise, drogove za zastave in druge konstrukcije za potrebe oglaševanja.


Značilnosti naših oglaševalskih izdelkov

Naše oglasne table in oglasni panoji za potrebe marketinga odlikujejo moderen dizajn, lahka in priročna konstrukcija ter kvalitetna izdelava iz vremensko odpornih materialov. Izdelujemo oglasne panoje in table za fiksno montažo, kot tudi montažne, ki so primerne za oglaševanje na reklamnih panojih na različnih lokacijah.

CNC RAZREZ


Vse table in vsi panoji so lahko enostranski ali dvostranski glede na želje in potrebe strank. V sodelovanju z našimi podizvajalci vam lahko naš oglaševalski material tudi pobarvamo in vsebinsko oblikujemo ter po želji poskrbimo še za ustrezno osvetlitev in svetlobne efekte. Panoje in table vam v dogovoru z vami tudi montiramo.

Z nami bo vaše oglaševanje bolj učinkovito, vidno in enostavno.

Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!