Ekologija

V podjetju Juhant d.o.o. se zavedamo človekovega vpliva na okolje in pomembnosti pridobivanja energije iz alternativnih virov za čim manjši poseg v naravo.

POSKRITE ZA EKOLOGIJO Z IZDELKI PO MERI


Sončni kolektor

Sončni kolektorji so okolju prijazni in obnovljivi viri alternativne energije. Narejeni so na principu zbiranja sončne energije in pretvorbe le-te v električno ali toplotno energijo. Dom, podjetje ali industrijo oskrbujejo s toploto, svetlobo, vročo vodo, elektriko in celo s hlajenjem.

V časih nestabilnega naraščanja in krajših padcev cen energentov, je smotrno poiskati rešitve tudi v drugačnih virih. Mnogo podjetij se s potrebno električno in toplotno energijo oskrbuje samo - za vse dnevne potrebe in nemoteno delovanje so tako povsem samozadostni.

Pomembnost ekološke ozaveščenosti

Zavzemamo se, da bomo v prihodnosti naredili in razvili čim več rešitev, ki bodo prispevale k ohranjanju človeku prijaznega okolja, pridobivanju energije iz alternativnih virov in zmanjševanju onesnaženja ter izpusta toplogrednih plinov v ozračje. Naši izdelki in rešitve se nahajajo na ekoloških objektih, čistilnih napravah in odlagališčih, po vsej Sloveniji.

Zavedanje ekološke ozaveščenost vztrajno narašča. Tudi v podjetju prispevamo k širjenju pomena alternativne energije, okolju prijaznih materialov in obnovljivih virov.

Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!