Krivljenje pločevine s specializirano moderno opremo


Podjetje Juhant d.o.o. ima dolgoletno tradicijo pri izdelovanju in vzdrževanju montažnih konstrukcij ter ostalih strokovnih storitev kot so krivljenju pločevine, razred pločevine, valjanje pločevine, upogibanje pločevine, ukvarjamo pa se tudi s prodajo pločevine. Rešujemo različne konstrukcijske in tehnološke probleme v industriji in transportu, naši produkti pa so zaradi kakovostnih strojev za krivljenje pločevine kvalitetni in zanesljivi, kar pomeni, da so naše stranke izjemno zadovoljne. Obiščite nas v Domžalah in se prepričajte o kvalitetnem krivljenju pločevine ter ostalih storitev ter ugodnih cenah naših izdelkov.

Krivljenje pločevine


Krivljenje pločevine z močnimi stroji, ki imajo moč krivljenja do 300 ton


V podjetju Juhant d.o.o. opravljamo krivljenje pločevine s specializirano moderno opremo, ki zagotavlja kakovostno izvedbo in s tem dolgo življenjsko dobo izdelkov. Krivimo vse vrste valjanih kovin od pločevine iz nerjavečega jekla, bakra, brona, aluminija in druge. Moč strojev za krivljenje pločevine je do 300 ton, obenem pa nudimo tudi razrez pločevine in profilov v prečni in vzdolžni izvedbi, ki zagotavlja hiter, kakovosten in natančen razrez in v kombinaciji s krivljenjem pločevine lahko ponudi posamezne dele izdelka v obliki prodaje pločevine ali pa končni izdelek, primeren za takojšnjo uporabo.

Krivljenje pločevine


Prodaja pločevine vseh vrst in velikosti po ugodnih cenah


Poleg upogibanja pločevine, razreza pločevine in varjenja pločevine lahko v našem ceniku najdete tudi prodajo pločevine. Pločevina omogoča izjemno veliko možnosti obdelave in uporabe v vašem domu in njegovi okolici, Ima nizko ceno in je ni težko variti, a je pomembno, da površino pločevine večkrat barvate, saj je občutljiva na korozijo. Nudimo prodajo vseh vrst pločevin poljubnih velikosti. V kolikor vas zanima krivljenje pločevine ali katera od drugih naših kvalitetnih storitev je najboljše, če se oglasite v Domžalah, ali pa nas prej kontaktirajte preko telefona ali emaila. V kolikor imate kakšno vprašanje bodo naši strokovnjaki z vveseljem odgovorili nanj in vam pomagali najti najboljšo rešitev.

HIDROREGULACIJA

http://www.juhant.si/