Montažne konstrukcije, alternativna energija in telekomunikacije

Montažne konstrukcije so tovarniško narejene komponente, ki se montirajo na objekte. Gre za plošče, module in različne premične dele. V našem podjetju vam nudimo inovativne rešitve, ki lahko združujejo različne vrste sistemov.


Konstrukcije za alternativno koriščenje energije in telekomunikacije

V skrbi za okolje izdelujemo montažne konstrukcije, ki se uporabljajo za montažo sončnih kolektorjev in fotovoltaičnih elementov za koriščenje alternativne energije. Alternativna energija lahko napaja sisteme, povezane z javnim omrežjem, fotonapetostne sisteme, integrirane v zgradbah, določena letala in protihrupne ovire. Napaja lahko tudi alarmne sisteme, javno razsvetljavo, telekomunikacijske naprave in podobno. Alternativna energija je tako odličen vir za običajne podporne dejavnosti kot za primere naravne katastrofe.

Na naše montažne konstrukcije je mogoče namestiti tudi vrsto antenskih sistemov za sprejem in za oddajanje. Naše kombinacije konstrukcij so tako odlična rešitev za potrebe telekomunikacij in pridobivanja energije iz alternativnih virov.

Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!