Struženje kovine je najpogostejši način natančnega odrezovanja


V podjetju Juhant d.o.o. z dolgoletno tradicijo, ki je posvečena kvaliteti in usmerjenosti potrebam naših strank nudimo kvalitetno struženje kovin, krivljenje, valjanje in rezanje pločevine ter ostale storitvene dejavnosti. Naši produkti so kvalitetni, obenem pa je cena struženja ugodna, tako da lahko z zadovoljstvom trdimo, da so naše stranke izjemno zadovoljne. Za struženje in rezkanje ni potrebno več v Ljubljano, ampak lahko CNC struženje opravite tudi v Domžalah.

RAZREZ PLOČEVINE

http://www.juhant.si/


Kaj je to struženje?


Struženje in rezkanje sta posebna postopka obdelave materiala, iz katerih izdelujemo valjasta telesa ali ravne površine. Pri struženje uporabljamo napravo, ki se imenuje stružnica,, po navadi pa se uporablja za izdelovanje kovinskih valjev. Poznamo vzdolžno in prečno struženje, ki je odvisno od tega, v kateri smeri se giblje nož v primerjavi z osjo obdelovanca. Rezkanje je inovativen način obdelovanja kovin, a gre pri obdelavi za ravno površino. CNC struženje je pri nas na voljo v Domžalah, zato sem vam ni potrebno peljati v Ljubljano. Nudimo odrezovanje različnih vrst kovin, aluminija, jekla in ostalih različnih premerov. Cena struženja je odvisna od velikosti in vrste kovine ter od tega, za kakšno odrezovanje se odločite.

Struženje pločevineStruženje pločevine

Struženje in rezkanje s pomočjo moderne opreme


V našem podjetju vse storitve vključno s struženjem in rezkanjem opravljamo z moderno opremo in močnimi stroji. Nudimo struženje obdelovancev premera do 500 mm in dolžine do 3000 m, ter rezkanje velikih obdelovalcev do premera 1200 mm. Struženje in rezkanje je primerno za različne elemente, lahko pa se odločite tudi za izdelke po naročilu, kot so različna orodja. Vse omenjene storitve vključno s CNC struženjem lahko opravite pri nas, zato vam ni potrebno v Ljubljano. V kolikor potrebujete struženje tudi vi se oglasite v našem podjetju na Jarški cesti 28. Ne, ulica ni v Ljubljani, ampak v Domžalah. CNC struženje je doma pri Juhantu.

NOSILNE KONSTRUKCIJE

VZDRŽEVANJE