Vzdrževanje in popravila strojev ter nadgradnja strojne opreme

V sodobni industriji so proizvodne linije vse bolj avtomatizirane. Delavci, ki so včasih delali na tekočih trakovih, vse bolj prevzemajo funkcijo vzdrževalcev in kontrolorjev procesov ter kakovosti proizvodov. Vzdrževanje strojev je izredno pomembno, saj ob prenehanju delovanja največkrat pride do visokih stroškov izpada. Ti ne predstavljajo le stroškov popravila strojev, temveč so to predvsem stroški zaradi zaustavitve proizvodnje oz. izgube časa.


Vzdrževanje strojev in poslovna uspešnost

Vsak izpad obratovanja lahko predstavlja veliko finančno breme. Pojavijo se stroški popravila strojev, včasih je potreben celo nakup novih, stranke, ki čakajo na izdelke, so nezadovoljne, s tem se slabšata ugled in dobro ime podjetja, delavcem lahko upade motivacija ... Dejstvo je, da je vzdrževanje strojev še kako pomembno za poslovno uspešnost podjetja. Ne poskušajte varčevati pri vzdrževalnih storitvah, saj vas lahko že majhna napaka stane ogromno.


Juhant d.o.o. - vzdrževanje in popravila strojev ter nadgradnja strojne opreme

V sklopu naše bogate ponudbe so vam na voljo naslednje storitve:
- Vzdrževanje strojev in strojne opreme
- Izdelava in zamenjava novih sklopov
- Popravila strojev
- Nadgradnja strojne opreme
- Popravila nadgradenj komunalnih vozil in gradbenih strojev
- Popravila in prenova kamionskih tovornih nadgradenj in stranic
- Vzdrževanje cevne energetske in transportne infrastrukture
- Vzdrževanje in prenova kovinskih objektov

VZDRŽEVANJE, POPRAVILA IN NADGRADNJE STROJEV - JUHANT


Poleg naštetih storitev vam nudimo še električno varjenje različnih kovin, razrez pločevine, struženje in rezkanje ter rešitve s področja hidroregulacije in energetike. Izdelujemo tudi montažne nosilne konstrukcije za sončne kolektorje in fotovoltaične elemente, notranje stopnice, ograje, nadstreške in razne izdelke po vaših merah.

Vabimo vas, da nas za podrobne informacije pokličete po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo na info@juhant.si!