Industrijske varnostne konstrukcije

Arhitekturna in gradbena zasnova objektov večkrat ne zadovoljuje več sedanjih standardov uporabe in varnosti. V podjetju Juhant d.o.o. vam ponujamo številne rešitve v industriji.


Požarne stopnice, zaščitne ograje, kovinske konstrukcije, jeklene konstrukcije, inox konstrukcije in še kaj

Izdelujemo industrijske varnostne konstrukcije, ki ob postavitvi in montaži omogočajo uporabo objekta v skladu z varnostnimi standardi. Med vidnejšimi konstrukcijami izdelujemo:
- protipožarne stopnice in zaščitne ograje,
- protipožarne lestve s hrbtno zaščito ali brez nje ter
- varnostne podeste in pohodne platforme ter mostičke.

Vsi naši produkti so primerno zaščiteni proti rjavenju ali pa so narejeni iz nerjavečih materialov. Izdelujemo kovinske in jeklene konstrukcije ter cevno infrastrukturo za prenos toplotne energije. Konstrukcije različnih vrst izdelujemo iz inox cevi, ki so opremljene z razvodi in z vso potrebno avtomatiko. Inox konstrukcije so narejene iz nerjavečega jekla - inoxa. To je zlitina na osnovi železa in kroma, kar daje inox konstrukcijam večjo korozijsko odpornost. Konstrukcije iz inoxa imajo zato tudi dolgo življenjsko dobo in so odlična investicija.

 

POLEG IZDELAVE SE UKVARJAMO TUDI S POPRAVILI IN NADGRADNJO


Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Juhant d.o.o.
Naslov
Jarška cesta 28
1230 Domžale
Spletna stran
E-pošta
01 721-41-16
Seznam fraz
Požarne stopnice, zaščitne ograje, konstrukcije, kovinska konstrukcija, jeklena konstrukcija, inox konstrukcija
ZEMLJEVID