Struženje in rezkanje: zanesljiva orodja za struženje

V podjetju Juhant d. o. o. se že dolgo let ukvarjamo s struženjem, rezkanjem, krivljenjem pločevine, varjenjem in vzdrževanjem strojev. V okviru svojih storitev rešujemo izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme v industriji, ekologiji in transportu. Naši proizvodi so kvalitetni in zanesljivi, svoje delo opravimo natančno in hitro, pri svojem delu uporabljamo le najboljše orodje. Če iščete zanesljivega izvajalca, ki bo poskrbel za struženje, rezkanje ali krivljenje pločevine, potem ne spreglejte naše ponudbe. S struženjem in rezkanjem se ukvarjamo že vrsto let. S svojim strokovnim znanjem, ki smo ga poleg izkušenj pridobili v letih našega delovanja, vam bomo znali strokovno svetovati in prepričani smo, da boste z našim delom struženja in rezkanja več kot zadovoljni. Svoje delo opravljamo s pomočjo primernega orodja oziroma z uporabo najsodobnejše tehnologije na področju struženja in rezkanja.

orodja za struženjeKaj je struženje in kaj je rezkanje?

Struženje je postopek oblikovanja elementa oziroma izdelka, pri katerem se s procesom odstranjevanja odvečnega materiala z elementa ustvarja valjaste oblike. Po struženju dobimo popoln struženi element. Struženje se uporablja za izdelavo rotacijskih elementov, ki imajo lahko različne oblike (navoji, luknje, žlebovi, konice ipd.). Tudi rezkanje je poseben postopek obdelave materiala, vendar gre pri rezkanju, za razliko od struženja, za ravne površine. Kot orodje za struženje uporabljamo stružnico oziroma CNC tehnologijo. CNC struženje prinaša veliko prednosti, med drugim izredno natančnost, hitro in preprosto programiranje in izogibanje trkom. Struženi elementi so natančno izdelani, če je struženje opravljeno s primernim CNC strojem, kakršne uporabljamo v podjetju Juhant d. o. o.

POTREBUJETE RAZREZ PLOČEVINE?

struženjePopolno struženi elementi z zanesljivim orodjem za struženje po ugodni ceni

Pri nas boste dobili profesionalno struženje in rezkanje po ugodnih cenah. V našem podjetju vam nudimo prečno in vzdolžno struženje aluminija, jekla in drugih kovin različnih velikosti. Nad struženimi elementi, navoji itd. boste zagotovo zadovoljni. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi druge storitve, ki vam jih nudimo poleg struženja in rezkanja, kot je npr. razrez pločevine.

Več na:http://www.juhant.si/