Jeklene nosilne konstrukcije in izdelki po meri za dom in dvorišče

Poleg storitev, kot so električno varjenje, razrez pločevine in profilov, struženje in rezkanje ter vzdrževanje in popravila strojev, vam v podjetju Juhant d.o.o. nudimo tudi rešitve na različnih področjih - hidroregulacija in energetika, alternativna energija in telekomunikacije, montažne nosilne konstrukcije, industrijske varnostne konstrukcije, marketing in oglaševanje ter rešitve po meri za dom in dvorišče. Vedno prisluhnemo vašim željam ter poskrbimo za visoko kakovostno storitev oz. izdelek ali konstrukcijskih rešitev za industrijo.


Jekleni nosilci za sončne kolektorje

Sončni kolektorji, ki se uporabljajo predvsem za ogrevanje sanitarne vode, so v zadnjih letih doživeli velik napredek. Uporabimo jih lahko tudi kot podporo pri ogrevanju prostorov in s tem prihranimo pri stroških ogrevanja. Čeprav je začetna investicija kar zajetna, pa se izdatek relativno kmalu povrne. Del celotnega sistema so tudi nosilci za sončne kolektorje. Pri nas so vam na voljo kakovostni nosilci za sončne kolektorje in električne elemente za najrazličnejše vrste strešnih kritin.


Ostale nosilne konstrukcije

Poleg nosilcev za sončne kolektorje vam po meri izdelamo tudi druge nosilne konstrukcije. Sem spadajo nosilne konstrukcije za strehe objektov ter konstrukcije za visečo studijsko opremo. Izdelane so strokovno in v skladu z vašimi željami, hkrati pa omogočajo hitro in enostavno namestitev.

PREVERITE STORITVE REŠEVANJA KONSTRUKCIJSKIH PROBLEMOV


Zunanje in notranje stopnice ter izdelki za dom in dvorišče

V sklopu storitev za industrijo in dom vam skladno z vašimi zahtevami izdelamo notranje stopnice. Držimo se dogovorjenih rokov in poskrbimo za visoko kakovost materialov ter strokovnost izdelave. Nudimo vam tudi izdelavo zunanjih stopnic, ograj, odrov, podestov in nadstreškov. Poleg tega vam po meri oblikujemo in vgradimo tudi številne druge izdelke za dom in dvorišče. Zaupajte nam vaše želje in potrudili se bomo, da vam ustrežemo v najkrajšem možnem času.

Za dodatne podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!

0
 Advanced issues found