Pošlji povpraševanje

Poslovna darila prispevajo k dobrem poslovnem sodelovanju

Če se je v vašem podjetju uveljavila navada obdarovanja strank in poslovnih partnerjev, se verjetno dobro zavedate, da uporabljate eno izmed najučinkovitejših in cenovno najugodnejših marketinških orodij. V kolikor pa je odgovor ne, je morda prišel čas, da to spremenite, ter na tak način neopazno vstopite v življenja vaših strank ter z izkazano pozornostjo pustite pozitiven vtis.

Poslovna darila

Zavedati se morate, da z darili simbolično nakazujete trdno željo po dobrem sodelovanju, saj imajo za podjetje reprezentativno vlogo, poleg tega pa tudi kažejo na značilnosti in prednosti posamezne blagovne znamke, ki jo predstavljate, v želji, da bi bili vaši izdelki in storitve na trgu čim bolj prepoznavni. Zato je zelo priporočljivo, da nanje natisnete svoj logotip in slogan.

Vrednost promocijskega darila je seveda odvisna od budgeta določenega podjetja, hkrati pa tudi od tega v kakšni meri se vodilno osebje podjetja zaveda njegovega pomena vrednosti. Načeloma velja, da promocijska darila sodijo v nižji cenovni razred, razlikovanje na podlagi tega, komu jih poklanjamo in koliko so vredna, pa definira razliko med množičnimi promocijskimi in posebnimi poslovnimi darili. Če je na primer panoga s katero se ukvarjate menjava letnih in zimskih avtomobilskih pnevmatik, kemični svinčnik, ki ga podarite stranki, ki vašo storitev uporablja enkrat letno, ne more biti enak darilu, ki ga poklonite dolgoletnem poslovnemu partnerju, ki pri vas vsako leto, večkrat letno, menja pnevmatike za ves vozni park v svojem podjetju.

Zakaj promocijska darila?

V primeru, da imate v lasti podjetje, je potrebno vzpostaviti vez z vašimi strankami, ter poskrbeti, da bodo le-te ostale z vami. Promocijska darila delujejo kot poslovna vizitka. Pa poglejmo zakaj.

Če se ukvarjate na primer z izdelavo vrat in na sejmu k vam pride potencialna stranka, ki omeni, da bo v roku leta ali dveh na svoji hiši menjala vrata, ji lahko sicer podarite vizitko ali letak, ki pa ga bo po vsej verjetnosti založila ali vrgla v smeti. Če ji podarite npr. obesek za ključe z vašim logotipom, pa jo bo le-ta spomnil na vas vsakič, ko bo ključe vzela v roke. Torej, če imate pred seboj stranko, ki bi se v prihodnosti lahko odločila za nakup vašega izdelka ali vašo storitev, ji podarite nekaj, kar bo za njo uporabno dlje časa in jo bo na ves spominjalo. Na tak način so promocijska darila zelo efektiven in  hkrati stroškovno nizek način marketinga, ki zlasti pri manjših in na novo ustanovljenih podjetjih pomeni prvi vtis na potencialne stranke.

Termo steklenica

Imeti zveste stranke je cilj, za uresničitev katerega je navadno potrebno vztrajno in trdo delo. V večjih podjetjih se zavedajo, da najboljši vtis naredijo z unikatnimi, kakovostnejšimi poslovnimi darili, ki stranko prepričajo v to, da je zares cenjena. Zato, če si to lahko privoščite, za poslovni poklon raje odštejte nekaj centov več kot premalo.

Termo steklenica

Ali ste kdaj zasledili praktično in estetsko termo steklenico, z izstopajočim logotipom nekega podjetja? Gotovo, saj gre za nadvse priročno darilo, ki ga lahko svojim poslovnim partnerjem, strankam in zaposlenim podarite tudi vi. V podjetju Gropik so v tej kategoriji daril na izbiro stekleni in plastični bidoni, termo lončki, steklenice, posode, prisrčnice in ostali izdelki za shranjevanje napitkov ali hrane. Steklenice za vodo so ekološke in kompaktne, tiste plastične pa preverjeno ne vsebujejo BPA in melamina, kar pomeni, da so povsem varne in neškodljive za uporabo. Za ohranjanje želene temperature lahko posežete po termo steklenicah, ki bodo razveseljevale z vedno toplim ali hladnim napitkom. Izdelke po izbiri lahko naročite v naši spletni trgovini ter zraven priložite tudi logotip vašega podjetja, slogan ali poljubno misel, za katero želite, da jo nanje natisnemo.

Igre

Igre za aktivno preživljanje prostega časa so lahko v slabem vremenu zelo priročna izbira in predstavljajo odlično jesensko promocijsko darilo. Kljub temu, da nekatere zahtevajo določeno stopnjo predznanja, je tega mogoče zelo hitro osvojiti, zato so primerne za različne starosti. Izberete lahko med igrami za otroke, odrasle ter takšnimi, ki so primerne za mešana starostna obdobja. Pripravili smo obširno ponudbo družabnih iger, ki bodo ob jesenskih deževnih dneh marsikomu prišle še kako prav in poleg zaposlovanja možganskih celic prispevale tudi k obilici novega znanja, smeha in utrjevale družinske in prijateljske vezi sodelujočih.

Set igerZa aktivnosti na prostem imamo na voljo nogometne in ostale vrste napihljivih žog, komplete za badminton ali igralne sete za ping pong, z loparčkoma in priloženo žogico. Poleti lahko otroke svojih obdarovancev razveselite s prikupnimi kompleti igrač za na plažo, ki navadno vsebujejo modelčke za ustvarjanje peščenih potičk in pogačic.

Promocijske kape

V naši ponudbi lahko najdete kape in pokrivala za vse priložnosti in okuse, saj s skrbnim izborom pokrivamo vse letne čase. Naročite jih lahko kot darilo poslovnim partnerjem ali obvezni del opreme vaših zaposlenih, saj jih bomo ustrezno opremili z logotipom, tako da bo le- ta lepo izpostavljen in na vidnem mestu.

Naše spomladansko-poletne kape so iz lahkotnih in zračnih materialov, ki ne povzročajo dodatnega potenja, namenjene zaščiti pred soncem, zaradi svojega ličnega in modernega izgleda pa se skladajo tudi z večino osebnostnih slogov. Na voljo imamo veliko športnih modelov, za promocijo na smučiščih ali jesensko-zimskih pohodih pa ponujamo tudi takšne iz toplejših materialov, kot so termoflis ali akril, v raznolikih barvnih odtenkih.