Sedežne garniture iz odprodaje - akcija, ki se jo splača preveriti


Sedežne garniture v odprodaji predstavljajo idealno priložnost za prihranek pri opremljanju dnevne sobe, ki je, enako kot akcij, preprosto ne smemo izpustiti, če želimo prihraniti. Po izjemno ugodnih cenah se prodajajo razstavni eksponati, ki so popolnoma novi. V odprodaji so čudovite sedežne garniture in trosedi znižani od 50 pa vse tja do 70%, vendar pa je potrebno paziti, saj so sedežne garniture iz odprodaje strankam na voljo le do prodaje zalog in sicer v določenih merah oziroma barvah in seveda količini. Stranka pri tem sicer nima velike možnosti izbire, kot je je deležna pri nakupu pohištva po meri, pa vendar je vredno preveriti akcije in odprodajo sedežnih garnitur, saj morda prav mi najdemo tisto pravo, ki jo nato odpeljemo po neverjetno ugodni ceni. Gre za enkratno priložnost, da opremite svojo dnevno sobo bistveno ceneje. Svetujemo pa vam, da pred ogledom odprodaje sedežnih garnitur natančno premislite, česa natanko si želite (barva, stil, material) in premerite dnevni prostor, saj boste nato točno vedeli, ali vam določen kos pohištva ustreza tudi z vidika dimenzij. Ker govorimo o pohištvu slovenskih proizvajalcev, te vrhunske priložnosti preprosto ne smemo izpustiti iz rok!

Sedežne garniture odprodaja eksponatov


Do trosedov, enosedov in dvosedov poceni in hitro


V odprodaji in akciji sedežnih garnitur podjetja Emok smo za vas pripravili čudovite kose pohištva, ki bodo navdušili vas in tudi obiskovalce vašega doma. Sami prisegamo na rustikalni slog, zato z veseljem združujemo čudovito in trpežno usnje z visoko cenjenim, masivnim hrastovim lesom, kot je to videti pri Vincenza, Carisma in King kosih pohištva. Za vse ljubitelje sodobnega oziroma modernega sloga se prav tako najdejo prave sedežne garniture v naši odprodaji in akciji. Orbit Purple je razstavni eksponat v blagi roza barvi, na voljo pa je v kompletu s kar šestimi blazinami. Stranska dela se vrtita okrog osrednjega in tako nudita prijeten prostor za druženje. V sklopu akcije je ta sedežna garnitura na voljo kar 65% ceneje. Zelo moderno zasnovana je tudi sedežna garnitura Laguna z odpiralnim taburejem v blagu. Na voljo je 20% ceneje, z gratis taburejem. Prav tako boste v odprodaji našli klubske mize, ki se bodo lepo podale k pohištvu iz naše odprodaje in akcije. Naj še enkrat poudarimo - gre za pohištvo slovenskih proizvajalcev.


Izbirajte z vidika udobja in praktičnosti


Če še vedno ne veste, kaj izbrati, si poskušajte pomagati - najprej razmislite kateri slog vam ustreza, nato preverite, kako praktična in udobna je sedežna garnitura, ki vam je všeč, nato pa preverite še, ali je primernih dimenzij glede na velikost prostora, v katerega jo nameravate postaviti. Na trgu je na voljo ogromno sedežnih garnitur z relax funkcijo, ki nudijo maksimalno udobje in možnost sproščanja v domačem okolju, nekaj jih je na voljo tudi v odprodaji. Relax funkcija je namenjena udobnemu počitku in je vse bolj iskana oziroma priljubljena med ljudmi. Že v osnovi je primarni namen sedežne garniture zagotavljanje udobja med sedenjem, šele njen sekundarni namen pa je doseganje stilske dovršenosti prostora. Mehanizmi pri tem so električni ali mehanski. Naj bo nakup premišljen, zato nikar ne hitite.

Akcija sedežnih garnitur 3+2+1


Udobje, funkcionalnost in kakovost


V podjetju Emok strankam nudimo vse to. Sedežne garniture iz odprodaje in akcije zadovoljujejo potrebe še tako zahtevnih strank, saj ponujajo kakovostno oporo glavi in rokam. Niso le funkcionalne, temveč so tudi čudovitega videza, ki se bo podal v vsako dnevno sobo. Ker je največji izziv za stranko izbira tiste prave, vam bomo pri tem z veseljem priskočili na pomoč. Naše pohištvo vas bo zadovoljilo v vseh pogledih.

SEDEŽNE GARNITURE NA U

RUSTIKALNE SEDEŽNE GARNITURE