Sedežna garnitura s počivalnikom in relax funkcijo - za popolno udobje!

Sedežna garnitura je nepogrešljiv del pohištva v vsakem domu. Ker v dnevni sobi preživljamo veliko svojega časa, je prav, da je sedežna garnitura kakovostna, predvsem pa udobna. V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo oziroma izdelavo vrhunskih sedežnih garnitur, ki so izdelane iz najboljših materialov, zato se lahko pohvalijo z zelo dolgo življenjsko dobo. Naša ponudba zajema pohištvo v rustikalnem in modernem stilu. Ponudba sedežnih garnitur je raznolika in atraktivna, zato smo prepričani, da bomo ugodili tudi najbolj zahtevnih okusom. Vsi tisti, ki cenite kvaliteto in kakovostno izdelavo, boste nad našimi izdelki navdušeni.

Ponudba sedežnih garnitur

V naši ponudbi boste našli vrhunske sedežne garniture s počivalnikom in sedežne garniture z relax funkcijo. Prav tako pa se v prodajnem programu nahajajo sedežne garniture 3+2+1, ki obsegajo trosed, dvosed in fotelj. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu, kjer si lahko razstavne eksponate tudi ogledate. Na naši spletni strani pa lahko prav tako najdete informacije o sedežnih garniturah, in sicer v katalogu, ki ga enostavno naročite preko spletnega obrazca. Naj še omenimo, da vam ponujamo tudi izdelavo sedežne garniture po meri oziroma naročilu. Vse informacije o izdelavi po meri lahko dobite v našem salonu.

sedežna garnitura

VEČ O NAŠIH SEDEŽNIH GARNITURAH SI PREBERITE TUKAJ!

Rustikalno pohištvo in sedežne garniture

V podjetju Emok d. o. o. vam ponujamo rustikalno pohištvo v različnih izvedbah. Vse pohištvo, vključno s sedežnimi garniturami v rustikalnem stilu, je natančno izdelano iz kakovostnih materialov. Prav materiali so ključni element za dolgo življenjsko dobo sedežne garniture. Ob rednem čiščenju in vzdrževanju lahko vaša sedežna garnitura dočaka zavidljivo starost. Sedežna garnitura v rustikalnem stilu so estetsko dovršene, predvsem pa udobne. Na voljo so v različnih oblikah in izvedbah, od dvosedov do udobnih foteljev z naprednimi funkcijami, kot je na primer relax funkcija. Rustikalne sedežne garniture bodo v vaš prostor pričarale prijetno vzdušje in prepričani smo, da boste z njimi več kot zadovoljni. V našem salonu si lahko rustikalne sedežne garniture tudi ogledate ali pa se z našimi svetovalci dogovorite o izdelavi sedežne garniture po naročilu. Izdelava po naročilu ima veliko prednosti, ena od njih je tudi ta, da se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru in vašemu stili, saj boste lahko sami izbrali blago in barvo vaše nove sedežne garniture.

sedežna garnitura

Moderne sedežne garniture za sodobne domove

Moderne sedežne garniture, ki jih lahko najdete v našem prodajnem programu, se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo in dovršenim dizajnom. Določeni modeli modernih sedežnih garnitur so opremljeni z modernimi in naprednimi funkcijami, kot je na primer relax funkcija. Sedežne garniture so vam na voljo v različnih izvedbah, od priljubljenih kotnih sedežnih garnitur, pa vse do dvosedov in foteljev. Tudi sedežne garniture s počivalniki so del naše atraktivne ponudbe. Sedežna garnitura z relax funkcijo zagotavlja še večje udobje med počitkom na sedežni garnituri. Moderne sedežne garniture so narejene iz kakovostnih materialov, ki jih zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med usnjenimi sedežnimi garniturami in garniturami iz blaga. Tudi te so na voljo z relax funkcijo za še večje udobje.

Nakup sedežne garniture se pri nas izplača

Če iščete kakovostno in estetsko dovršeno sedežno garnituro, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Ne le, da vam ponujamo vrhunske sedežne garniture, ki so natančno izdelane iz najboljših in najbolj kvalitetnih materialov, ponujamo vam tudi izdelavo sedežnih garnitur po meri. Potrebujete sedežno garnituro s počivalnikom? Želite sedežno garnituro z relax funkcijo? Vas morda mikajo dvosedi ali fotelji? Za vas izdelamo vse po vaši meri, željah in zahtevah. Za lažjo odločitev, kaj si pravzaprav želite, vam ponujamo tudi katalog sedežnih garnitur, ki vam ga lahko pošljemo na vašo željo. Sedežne garniture pa si lahko ogledate tudi v našem salonu, kjer vam lahko pri izbiri tudi ustrezno svetujemo.