Usnjene sedežne garniture in trosedi - izberite slog, ki vam ustreza

Usnjene sedežne garniture so preplavile domove. Ne le zaradi njihovega modernega in prefinjenega videza, temveč tudi zato, ker gre za pravo naložbo v prihodnost. Gre za dokaj pomembno odločitev pri opremljanju doma, saj se običajno vprašamo, kaj izbrati - usnjene sedežne garniture ali raje tiste iz klasične tkanine. Dejstvo je, da brez sedežne garniture s počivalnikom ali vsaj dvoseda oziroma troseda v dnevni sobi ne gre. Usnjene uporabniku prinašajo kar nekaj prednosti, vendar je potrebno izbrati kakovostne. Mnogi so napačno prepričani, da je usnje dokaj zahtevno za vzdrževanje, vendar je ravno nasprotno. Usnjene sedežne garniture je v primerjavi s tistimi iz tkanine dokaj enostavno vzdrževati, hkrati pa je zanje značilna tudi dolga življenjska doba. Iz usnja so lahko tudi trosedi, ki se odlično podajo v večino dnevnih sob. Usnje se ne mečka, pri čiščenju se ne razteza in krči, hkrati pa je prijetno na otip. Deležni smo prefinjenega videza, pa tudi, če se nam kdaj zgodi kakšna nesreča, v kateri se po čudoviti usnjeni sedežni garnituri polije pijača, lahko situacijo hitro in enostavno rešimo, brez kakršnih koli posledic. Napačno je tudi prepričanje, da so sedežne garniture in trosedi iz usnja rezervirani samo za tiste z debelejšo denarnico. Takšno pohištvo je namreč cenovno dostopno in ni več zaznamovano z vrtoglavimi cenami. Z lahkoto rečemo, da je primerno za čisto vsak žep.

Usnjene sedežne garniture za dnevno sobo


Rustikalno ali moderno? To je zdaj vprašanje...

Rustikalni in moderni slog se med seboj precej razlikujeta. Katerega boste izbrali, je odvisno od tega, v katerem slogu je opremljen vaš dom. Večjo možnost izbire imamo zato pri prvem opremljanju doma. Usnjene sedežne garniture s počivalnikom so prav tako lahko videti rustikalno ali moderno, pomembno je le, da jih prilagodimo obstoječemu slogu v domu. Enako velja za trosede, ki so odlična rešitev za manjše dnevne sobe. Udobje vsekakor mora biti prisotno v prostoru, v katerem preživimo ogromno časa. Usnjene sedežne garniture in trosedi so izdelani iz naravnega materiala, ki z leti postaja vse mehkejši. Material je zračen in ohranja primerno temperaturo, ne glede na to, v katerem letnem času se nahajamo. Idealna izbira za tiste, ki si radi privoščijo počitek, so usnjene sedežne garniture s počivalnikom. V kolikor si želite elegance v lastnem domu, so brez kančka dvoma usnjene sedežne garniture in trosedi tista prava izbira, saj bodo postali središče vašega doma.


Kako pravilno poskrbimo za usnjeno sedežno garnituro?


Da bi dosegli dolgo življenjsko dobo novega pohištva, je potrebno redno in pravilno vzdrževanje. Najprej se moramo zavedati, da obstaja več kakovostnih razredov. Katerega bomo izbrali, je odvisno od tega, koliko smo pripravljeni vložiti v pohištvo. Višji kakovostni razred pomeni večjo kvaliteto in s tem tudi daljši življenjsko dobo izbranega pohištva. Vseeno pa k daljši življenjski dobi usnjenih trosedov veliko pripomore pravilen način vzdrževanja, o katerem vam bomo več povedali v podjetju Emok.

Sedežna garnitura trosed slovenskih proizvajalcev


Izberite plemeniti les hrasta v kombinaciji z naravnim usnjem


V podjetju Emok se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih sedežnih garnitur ter klubskih mizic. S svojo kvaliteto ter fleksibilnostjo se je podjetje uveljavilo predvsem na Evropskem trgu, prepoznavno pa je tudi na drugih trgih. V kolikor si želite v svojem domu usnjene sedežne garniture slovenskega proizvajalca, potem smo prava izbira za vas. Kadarkoli nam lahko pošljete povpraševanje, svetujemo pa vam ogled naših akcijskih ponudb, v katerih boste zagotovo našli nekaj zase. V pestri ponudbi, ki smo jo pripravili za vas, vam je na voljo široka paleta različnih barvnih odtenkov, vsak kos pohištva pa je elegantnega in prefinjenega videza.

Sedežne garniture iz usnja: https://www.vsi.si/emok/sedezne-garniture-iz-usnja

SEDEŽNE GARNITURE NA U

POPRAVILO POHIŠTVA