Usnjene sedežne garniture, ki bodo zadostile tudi najzahtevnejšim okusom


Usnjene sedežne garniture ostajajo klasika med sedežnimi garniturami. V podjetju Emok d.o.o. vam ponujamo najrazličnejše usnjene sedežne garniture. Odločite se lahko za nakup moderne usnjene sedežne garniture ali pa naročite rustikalno usnjeno sedežno garnituro. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in tipi usnjenih sedežnih garnitur, vsem garnituram pa sta skupni dve stvari - vrhunska kvaliteta in neverjetna estetska dovršenost.

Vrhunska kvaliteta in estetska dovršenost usnjenih sedežnih garnitur


Pri izdelavi usnjenih sedežnih garnitur smo izbrali najkakovostnejše in najtrpežnejše materiale, ki smo jih med postopkom obdelave natančno in kvalitetno obdelali ter tako pripomogli k izjemno dolgi življenjsko dobi usnjene sedežne garniture.


V pestri ponudbi lahko zraven usnjenih sedežnih garnitur izberete tudi sedežne garniture iz drugih materialov. Ponujamo vam moderne in rustikalne sedežne garniture. Izbirate pa lahko tudi med različnimi dimenzijami in oblikami sedežen. V primeru, da v zbirki usnjenih sedežnih garnitur ne najdete takšne, ki bi vaš prostor dopolnila po vaših željah in pričakovanjih, vam ponujamo tudi izdelavo sedežne garniture po naročilu, ki bo kakovostna in trpežna, njen izgled pa bo točno takšen, kot ste si ga želeli.

Sedežne garniture slovenskih proizvajalcevSedežne garniture na zalogi

Odprodaja zalog usnjenih sedežnih garnitur v našem razstavnem salonu


Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o trenutni odprodaji sedežnih garnitur, ki vam jo ponujamo. Cena med kakovostjo in kvaliteto sedežnih garnitur priznanih slovenskih proizvajalcev je res vrhunska, izbira pa je velika. V primeru dodatnih vprašanj sedežnih garniturah na zalogi nas pokličite po telefonu ali nam pišite po e-pošti ter nas povprašajte o stvareh, ki vas pred naročilom sedežne garniture še zanimajo. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o usnjenih sedežnih garniturah in o njihovem vzdrževanju pogovorite s prijaznimi prodajalci.

AKCIJA SEDEŽNIH GARNITUR

RUSTIKALNE SEDEŽNE GARNITURE