Ugodne sedežne garniture zaradi odprodaje eksponatov


Odprodaja eksponatov sedežnih garnitur vam omogoča, da sedežno garnituro lahko pri nas naročite po še posebej ugodni ceni. Ponujamo vam kakovostne in trpežne sedežne garniture, ki so ob trenutni odprodaji eksponatov sedežnih garnitur še ugodnejše. Razmerje med kvaliteto in ceno pa je tako zares vrhunsko.


Vrhunska kakovost modernih sedežnih garnitur in drugih odprodajnih eksponatov

Vse sedežne garniture in odprodajni eksponati, so vrhunske kakovosti, saj so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki so natančno obdelani in jih je zaradi kakovostne izdelave enostavno tudi vzdrževati. Izbirate lahko med različnimi modeli sedežnih garnitur. Odločite se lahko za nakup sedežne garniture iz blaga ali usnjene sedežne garniture. Ponujamo vam sedežne garniture v obliki črke U, črke L, odločite pa se lahko tudi za nakup sedežne garniture 3+2+1.

Sedežna garnitura na zalogiSedežna garnitura 3+2+1

Oglejte si kakovostne sedežne garniture na zalogi

Vas zanima naša ponudba sedežnih garnitur na zalogi? Pokličite nas po telefonu ali pa nam pišite po e-pošti in nas povprašajte o zalogah sedežnih garnitur, povprašate pa nas lahko tudi o odprodaji eksponatov. Z veseljem vam bomo posredovali tudi katalog sedežnih garnitur, kjer lahko izberete sedežno garnituro, ki se bo kot nalašč podala v vaš prostor. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami sedežnih garnitur, ter tako poskrbite, da bo garnitura res dodala piko na i prostoru, v katerega jo boste namestili.


V primeru vprašanj nas kontaktirajte ali pa nas obiščite v salonu

Vabimo pa vas tudi v našo poslovalnico, kjer si lahko sedežne garniture in druge eksponate v odprodaji ogledate in se prepričate o kvaliteti sedežnih garnitur. Prav tako smo vam v poslovalnici na voljo za vsa dodatna vprašanja, ki se vam zastavljajo pred nakupom sedežne garniture. Obiščete nas lahko od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00.

NUDIMO TUDI OBNOVO POHIŠTVA