Moderne sedežne garniture izdelujemo serijsko in po naročilu


Moderne sedežne garniture, ki jih proizvajamo v našem podjetju so izdelane iz kakovostnih materialov. Pri proizvodnji uporabljamo napredno tehnološko opremo, ki v kombinaciji s pravimi materiali daje vrhunske izdelke. Ker proizvodnja od začetka do konca poteka v Sloveniji, so izpolnjeni vsi visoki kakovostni standardi, po določilih Evropske unije. Prav zaradi tega so naše moderne sedežne cenjene tako doma kot v tujini. Imamo serijsko proizvodnjo in tudi proizvodnjo po naročilu. Pri serijski proizvodnji lahko kupci izbirajo med določenimi kombinacijami, ki smo jih določili mi, v primeru proizvodnje po naročilu pa lahko kupci ustvarjajo različne kombinacije barv, ki so jim zanimive. Izdelava po naročilu pomeni tudi, da lahko moderne sedežne garniture nadgradimo z različnimi uporabnimi funkcijami. Ena od teh funkcij je relax funkcija, ki je še posebej dobrodošla za sprostitev po napornem delovnem dnevu. Relax funkcija omogoča nastavljiv naslon za glavo in noge, ki ima lahko ročni, električni ali akumulatorski pogon. Za še udobnejše sproščanje, vam lahko vgradimo avdio sistem, ki po vaši želji predvaja vašo najljubšo glasbo.

Moderne sedežne garniture dimenzije


Za naše moderne sedežne garniture uporabljamo samo najkvalitetnejše materiale


Moderne sedežne so na voljo v različnih dimenzijah. Določeni modeli so modularni, kar pomeni, da jih lahko po vaših željah spreminjate z dodajanjem ali odvzemanjem elementov. Modularni sistem je odličen v primerih selitev, saj je enostaven za transport, ker se popolnoma razstavi. Njegova prednost je tudi ta, da ga lahko prilagodite velikosti sobe v kateri bo po novem stal, saj v primeru selitve v večje stanovanje dokupite potrebne elemente in vaša garnitura vam bo spet služila kot vam je v prejšnjem stanovanju. Na ta način se ognete nakupu novega sestava in s tem kar nekaj prihranite. Ko izbirate dimenzijo nove sedežne, jo je potrebno prilagoditi velikosti sobe v katero jo boste postavili. Pri sobah manjših dimenzij se najbolje obnesejo kotni in linearni sestavi. V prostornejših sobah pa si lahko privoščite moderne garniture v večjih dimenzijah, kot so sestavi v obliki črke u in sestavi 3+2+1. Sedežne garniture na u zasedejo največ prostora in so estetsko zelo privlačne, saj so ponavadi osrednji in glavni del opreme v dnevni sobi. S taburejem, ki se lahko uporabi tudi kot miza ali prostor za shranjevanje, tvori udobno ležišče velikih dimenzij.


V moderne sedežne garniture lahko vgradimo različne funkcije


Sedežne garniture 3+2+1 so zelo popularne, saj je njihova največja prednost možnost različnih postavitev. Če se naveličate izgleda postavitve, elemente med seboj preprosto zamenjate oziroma jih postavite na novo mesto. Z drugačno postavitvijo spremenite videz prostora, še vedno pa ohranite funkcionalnost moderne garniture. Sestav 3+2+1 vsebuje trosed, dvosed in fotelj. Dimenzije tega sestava so običajno kar velike, zato je primeren za sobe, kjer nimate omejitve s prostorom. V trosed vam lahko vgradimo veliko udobno ležišče, ki pride prav pri obiskih, ki želijo pri vas prenočiti. Ležišče je nameščeno pod sedišče in se zlahka izvleče ter postavi. Ko ga ne potrebujete več, ga enostavno zložite in pospravite nazaj pod sedišče sedežne garniture. Dimenzija ležišča je največja v trosedu, v dvosedu je ležišče sicer malo manjše ampak še vedno primerno za dve osebi. Sedežne garniture dvosedi so lahko samostojen del pohištva, ki je še posebej primeren za manjša stanovanja, kot so garsonjere. Dnevni prostor je obenem spalnica zato je potrebno izbrati pohištvo, ki ima funkcijo moderne sedežne in postelje.

Sedežne garniture 3+2+1 dimenzije


Poleg modernih sedežnih garnitur v različnih dimenzijah, izdelujemo tudi drugo pohištvo


Poleg modernih garnitur izdelujemo tudi omare, tabureje, mize za dnevno sobo in počivalnike. Pri nas lahko dobite vso pohištvo, ki ga rabite za opremo vaše dnevne sobe. Nudimo vam moderno in rustikalno pohištvo, ki vam ga izdelamo tudi po meri. Naše storitve zajemajo tudi popravilo oziroma obnovo vseh vrst pohištva. Popravimo tapecirane elemente in dele iz masivnega lesa. Pohištvo, ki je potrebno popravila lahko pridemo iskati k vam na dom, za čas popravila pa vam tudi nudimo ugoden najem nadomestnega pohištva.

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE PO NAROČILU

AKCIJA SEDEŽNIH GARNITUR