Usnjene sedežne garniture vrhunske kvalitete v podjetju Emok d.o.o.


Iščete usnjeno sedežno garnituro z odličnimi razmerjem med kvaliteto in ceno? Prišli ste na pravi naslov! V podjetju Emok d.o.o. stranke že vrsto let navdušujemo z najrazličnejšimi rustikalnimi in modernimi usnjenimi sedežnimi garniturami. Usnje, ki ga za izdelavo sedežnih garnitur uporabljamo, je odlično obdelano in natančno krojeno, kar usnjeni sedežni garnituri zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Tudi drugi kovinski ali leseni deli usnjene sedežne garniture so natančno obdelani in tako zagotavljajo, da je izgled usnjene garniture enoten in dovršen.

Sedežne garniture katalog

Moderne sedežne garniture bodo odlično dopolnile vaš bivalni prostor

Moderne sedežne garniture se lahko pohvalijo z ravnimi in čistimi linijami in se bodo tako odlično podale v moderne prostore, ki jih bodo še povzdignile. Ne spreglejte pa tudi pestrega nabora rustikalnih usnjenih sedežnih garnitur za dnevne sobe, ki bodo brez besed pustile vse navdušence nad rustikalnim stilom. Oglejte si ponudbo, ki smo jo pripravili za vas in se odločite za sedežno garnituro, ki najbolje zadosti vašim željam in potrebam.

sedežne garniture za dnevne sobe

Usnjene sedežne garniture so vam na ogled na naši spletni strani ter v razstavnem salonu


Usnjene sedežne garniture in sedežne garniture iz blaga si lahko ogledate v katalogu sedežnih garnitur, ki ga lahko najdete na naši spletni strani. V primeru vprašanj o usnjenih sedežnih garniturah za dnevno sobo smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja hitro in natančno odgovorili ter vam tako pomagali do najboljše odločitve za vas. Seveda pa vas vabimo tudi, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer si lahko ogledate usnjene sedežne garniture na lastne oči in se tako prepričate o njihovi dovršeni izdelavi in estetskem izgledu ter se s prijaznimi prodajalci pogovorite o dodatnih informacijah, ki jih pred nakupom sedežne garniture še potrebujete.

ODPRODAJA SEDEŽNIH GARNITUR