Usnjene sedežne garniture: rustikalne in moderne garniture s počivalniki

Usnjene sedežne garniture predstavljajo klasiko med sedežnimi garniturami in niso nikoli iz mode. Osnova vseh izdelkov Emok je masiven hrastov les, ki ga s pomočjo okolju prijaznih lužil obdelajo do želenega barvnega odtenka. Usnje je eden najstarejših materialov, ki ga ljudje uporabljamo. Ker je usnje negorljivo, elegantno, zračno in trpežno, je to idealen material za sedežne garniture, ki tudi po obdelavi ohrani vse svoje odlične lastnosti. Za izdelavo usnjenih sedežnih garnitur v podjetju Emok d. o. o. uporabljajo izključno slovenske surovine. Sedežne garniture iz usnja so trpežne, ob pravilni uporabi in negi pa imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

moderne kotne sedežne garniture


Moderne sedežne garniture s počivalniki

Podjetje Emok d. o. o. izdeluje usnjene sedežne garniture, ki so lahko kotne, na voljo pa so tudi v ostalih postavitvah. Njihova ponudba pokriva različne garniture za različne okuse. Moderne sedežne garniture so funkcionalne, estetske in udobne ter se odlično podajo v moderne domove. Del sedežne garniture so lahko tudi počivalniki, ki ponujajo popolno udobje in sprostitev. Počivalniki ob sedežnih garniturah so prilagodljivi dimenzijsko, funkcijsko in vizualno vsakemu kupcu posebej. Ogrodje hrbtnega naslona ima različne možnosti prilagoditve, ki se naredijo pred postopkom oblazinjenja in tapeciranja počivalnika. Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljajo izključno slovenske surovine, in sicer okolju prijazne materiale. Naravno goveje usnje ali tapetniške tkanine v različnih odtenkih, kakovostno blazinjenje iz poliuretanske pene, leseno ogrodje iz masivne hrastovine - vse to je združeno v eno rustikalno ali moderno sedežno garnituro, ki lahko postane del vaše družine.

UDOBNE IN MODERNE SEDEŽNE GARNITURE


Kotne sedežne garniture iz usnja ali tkanine

Usnjene kotne sedežne garniture postajajo vse bolj priljubljena izbira, mnogi pa se odločajo tudi za tkanino. Pestra izbira vrst in barvnih vzorcev tkanin je priložnost, da izberete prav tisto, kar si želite. Osnova vstavkov kotnih sedežnih garnitur je visoko odporna in elastična poliuretanska pena različnih trdnosti in gostote. Med poliuretansko peno in izbran material prevleke se pri izdelavi vstavi vata različnih vrst, kar daje prijeten občutek mehkobe na otip. Emok sedežne garniture zagotavljajo slovensko kakovost po vaši meri.

akcija usnjenih sedežnih garnitur


Investicija v sedežno garnituro, ki se izplača!

Sedežne garniture ne kupujemo vsak dan, zato je prav, da je vsak nakup dobro premišljen. Ko ste si odgovorili na vprašanja, kakšno sedežno garnituro želite, moderno ali rustikalno, kotno ali trosed, je čas, da razmislite o višini investicije. Ker je kakovost, kakršna je slovenska kakovost Emok, pogosto povezana tudi z nekoliko višjo ceno, vam v podjetju Emok ponujajo priložnost, da višino investicije nekoliko znižate. Zato vas vabijo, da si ogledate aktualne akcije sedežnih garnitur na spletni strani ali pa v njihovem razstavnem salonu.