Sedežna garnitura trosed za dnevno sobo: sedežne na zalogi po ugodni ceni


Sedežna garnitura
za dnevno sobo mora biti skrbno izbrana, saj gre za izredno pomemben kos pohištva, ki vam bo še dolgo dobro služil. Ker so cene sedežnih garnitur različne, kakovost pa ne vedno najboljša, smo se v podjetju Emok d. o. o. odločili, da vam ponudimo oboje: odlično ceno in vrhunsko kakovost. Že več kot dvajset let se ukvarjamo s proizvodnjo sedežnega pohištva. Ponujamo vam različne sedežne garniture (trosed in ostale izvedbe) za dnevne sobe, ki bodo funkcionalno in estetsko obogatile vaš prostor. Sedežna garnitura, ki jo boste naročili pri nas, bo kakovostna in natančno izdelana, predvsem pa zelo udobna. Kvalitetni materiali, iz katerih so izdelane, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ponujamo vam tako moderne, kakor tudi rustikalne sedežne garniture. Prepričani smo, da boste med ponudbo našli takšno, ki bo ustrezala vam in vašemu prostoru. Odločite se lahko za različne izvedbe sedežne garniture: trosed, dvosed, fotelj, kotne sedežne garniture itd. Povprašajte o sedežnih garniturah na zalogi in si zagotovite odlično ceno.

Sedežna garnitura trosed

Sedežna garnitura: trosed in ostale izvedbe


Rustikalno in moderno pohištvo ter sedežne garniture vam v podjetju Emok d. o. o. ponujamo v različnih izvedbah. Sedežne so izdelane iz najboljših in najbolj trpežnih materialov in zagotavljajo veliko mero udobja. Odločite se lahko za trosed ali dvosed, fotelj, celo tabure. Lahko pa naročite tudi sedežno garnituro 3-2-1. Trosed je izredno priljubljen kos pohištva, pri nas pa je dostopna po izredni ceni. Na zalogi imamo kar nekaj sedežnih garnitur, če pa vam nobena od teh ne ustreza, vam ponujamo tudi sedežne garniture po naročilu.


Moderne sedežne garniture za dnevne sobe po ugodni ceni


Moderne sedežne garniture so izredno priljubljene, saj so enostavne za vzdrževanje, ponujajo pa veliko mero udobja. Ponujamo vam sedežne garniture iz blaga ali usnja, odločite pa se lahko tudi za različne oblike (trosed, kotna sedežna garnitura itd.)