Usnjene sedežne garniture (v obliki u, trosedi): akcija odprodaje eksponatov


Usnjene sedežne garniture so kvaliteten kos pohištva, ki vam bo ob pravilnem in rednem vzdrževanju služil še dolga leta. In ne le to. Usnjene sedežne garniture so vedno v modi. Nakup kvalitetne in estetsko dovršene usnjene sedežne garniture je lahko včasih velik finančni zalogaj, vendar ne, če se odločite kupiti sedežno garnituro pri nas. V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih in modernih sedežnih garnitur, miz, omar in taburejev ter popravilom pohištva. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982, sprva smo bili proizvajalec zahtevnih kovinskih stružnih delov, leta 1995 pa smo proizvodnjo razširili na program sedežnega pohištva. S svojo vztrajnostjo, delavnostjo, inovativnostjo in usmerjenostjo h kvalitetni izdelavi smo se uveljavili predvsem na evropskem trgu, naši izdelki pa so prepoznavni tudi na drugih trgih. Ponujamo vam odlične usnjene sedežne garniture in sedežne garniture iz blaga, ki so udobne, kvalitetne in estetsko dovršene. Izbirate lahko med različnimi modeli (sedežne garniture v obliki u, trosedi, dvosedi, fotelji in tabureji). Naše sedežne garniture v akciji si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nas obiščete in si jih ogledate tudi v živo. Odprodaja eksponatov sedežnih garnitur je odlična priložnost, da kvalitetno garnituro, usnjeno ali iz blaga, dobite po še bolj ugodni ceni.

Usnjene sedežne garniture za dnevne sobe

Odprodaja eksponatov sedežnih garnitur: akcija, ki je ne smete zamuditi


Vabimo vas, da obiščete naš salon, in si ogledate naše razstavne eksponate, ki jih lahko tudi preizkusite. Usnjene sedežne garniture se bodo odlično podale v vsak prostor, saj so na voljo v različnih izvedbah in barvah. Prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas našli nekaj zase. Če pa želite kupiti novo sedežno garnituro v obliki u ali morda trosed po še bolj udobni ceni, potem je odprodaja eksponatov izjemna priložnost za to. Obiščite nas v našem salonu ali pa si naše sedežne garniture oglejte na naši spletni strani. Preko spletnega obrazca lahko naročite tudi katalog sedežnih garnitur in ostalega pohištva. Ne zamudite naše akcije in si zagotovite udobno in privlačno usnjeno sedežno garnituro ali garnituro iz blaga po še bolj ugodni ceni.


Rustikalne sedežne garniture: udobje zagotovljeno


Rustikalno pohištvo vam v podjetju Emok d. o. o. ponujamo v različnih izvedbah. Gre za natančno izdelano pohištvo, pri katerem uporabljamo samo najboljše materiale, zato se naše pohištvo, vključno s sedežnimi garniturami, lahko pohvali z izredno dolgo življenjsko dobo. Če se odločite za nakup rustikalne usnjene sedežne garniture v obliki črke u ali pa troseda, bodo v prostoru, v katerega jih boste namestili, pričarale prav posebno vzdušje. Naše sedežne garniture zagotavljajo veliko mero udobja in sprostitve med počitkom. Če vam nobena od ponujenih sedežnih garnitur ne ustreza, se lahko odločite tudi za usnjene sedežne garniture po naročilu.

Sedežne garniture odprodaja eksponatov Emok
Moderne sedežne garniture po vaši meri

Prav tako pa se lahko odločite za moderne sedežne garniture, ki so izdelane iz najboljših materialov in se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo in dovršenim dizajnom. Moderne sedežne garniture so enostavne za vzdrževanje, ponujajo pa veliko mero udobja. Izbirajte med različnimi oblikami sedežnih garnitur (oblika u, dvosed, trosed, fotelji itd.), na voljo so tudi kotne sedežne garniture. Ne spreglejte naše akcije odprodaje eksponatov in si zagotovite novo usnjeno sedežno garnituro ali garnituro iz blaga že danes.


Sedežne garniture Emok - izdelava po naročilu


Čeprav je odprodaja eksponatov izjemna priložnost za ugoden nakup, vam morda noben od eksponatov na odprodaji ne bo všeč. V takem primeru se lahko odločite tudi za sedežno garnituro po naročilu. Naše sedežne garniture slovijo po svoji kakovostni izdelavi iz polnega hrastovega lesa. Za usnjene garniture pa uporabljamo izrecno goveje kakovostno usnje. Sedežno garnituro si lahko sestavite po svoji želji. Izbirajte med različnimi odtenki lesa, usnja, mikrotkanine in blaga.

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

RUSTIKALNE SEDEŽNE GARNITURE