Usnjene sedežne garniture so zelo kvalitetne z dolgo življenjsko dobo


Usnjene sedežne garniture proizvajamo v različnih stilih in oblikah. Za izdelavo udobnih usnjenih sedežnih garnitur, ki jih najdete v našem katalogu, uporabljamo napredno opremo in najboljše materiale. Naš kader je strokovno usposobljen, zato so naši proizvodi vrhunske kakovosti in imajo dolgo življenjsko dobo. V Sloveniji je proizvodnja oblazinjenega pohištva kar razširjena, zato se trudimo ostajati pred konkurenco. Naše udobne sedežne garniture, ki so izdelane v Sloveniji od začetka do konca so proizvedene natančno, v čemer se kaže vrhunska kvaliteta in vzdržljivost. Z nakupom slovenskega izdelka podpirate domače gospodarstvo in pripomorete k ohranjanju delovnih mest. Ogrodje sedežnih garnitur je narejeno iz masivnega in vezanega lesa ter iverke. Valovite vzmeti in elastični trakovi se uporabljajo za oblazinjenje ogrodja. Za udobje pri sedenju poskrbi kvalitetna poliuretanska pena in dodatna plast sintetične vate. Pri izdelavi po naročilu si lahko iz našega kataloga, za prevleke izberete usnje, umetno usnje, alkantara, mikro tkanina in drugo tapetniško blago. Usnjene sedežne garniture se čistijo samo z vlažno krpo. Če se madežev ne da nikakor odstraniti iz vaše usnjene sedežne garniture, imate še možnost zamenjave celotne usnjene prevleke, ki vam jo lahko izdelamo po naročilu.

Usnjene sedežne garniture za dnevne sobe


Vse naše usnjene sedežne garniture najdete v našem katalogu ali na spletni strani


Smo slovenski proizvajalec visoko kvalitetnih udobnih usnjenih sedežnih garnitur, ki ustrezajo vsem evropskim kakovostnim standardom. Naš asortiman je zelo obsežen, zato vas vabimo v naš prodajni salon, kjer si boste lahko ogledali razstavne eksponate in se prepričali o kvaliteti naših proizvodov. Naši prodajalci vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam dali katalog z vsemi našimi artikli. V katalogu boste našli dodatne informacije in slikovni material naših visoko kvalitetnih slovenskih proizvodov. Naše usnjene sedežne garniture iz kataloga, večinoma prodajamo slovenskim kupcem, imamo pa tudi stranke izven slovenskih meja. Proizvodi, ki so narejeni v evropski uniji, so zelo cenjeni po celem svetu. Večinoma so pri proizvodnji uporabljeni naravni materiali, ki so človeku prijazni.


Razstavne eksponate in opuščen program po akcijskih cenah najdete na naši spletni strani


Prepričani smo, da vam nudimo udobne usnjene sedežne garniture, ki imajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Lahko pa se odločite za nakup usnjene sedežne garniture po ugodnejših akcijskih cenah. Akcije sedežnih garnitur imamo objavljene na naši spletni strani. Akcijske cene naredijo naše visoko kvalitetne usnjene sedežne garniture še bolj dostopne širšemu krogu kupcev. Po akcijskih cenah lahko dobite udobne slovenske sedežne garniture iz opuščenega programa ali pa sedežne garniture, ki so bile razstavni eksponat. Prednost akcijske prodaje je takojšnja dobavljivost udobnih usnjenih sedežnih garnitur, ki so na ogled v našem prodajnem salonu. Slabost akcijske prodaje pa je v omejenosti količin udobnih sedežnih garnitur. V primeru, da zasledite model sedežne garniture, ki je v akciji, nas kontaktirajte za dodatne informacije. Sedežno garnituro v akciji, si lahko po predhodnem dogovoru pridete ogledati v naš prodajni salon. Poleg sedežnih garnitur, pa lahko po akcijskih cenah dobite tudi ostale artikle iz naše proizvodnje. Akcijske cene klubskih miz, omar, taburejev, počivalnikov so zelo ugodne, zato se vam nakup res izplača. Če se vam z nakupom sedežne garniture mudi in v naši akcijski ponudbi ni nobene, ki vam ustrezala, vam jo lahko izdelamo po naročilu. V prodajnem salonu lahko dobite katalog, v katerem je predstavljen naš celoten asortiman.

Akcija sedežnih garnitur Emok


Med usnjenimi sedežnimi garniturami po akcijskih cenah najdete različne modele

Usnjene sedežne garniture po akcijskih cenah lahko dobite v različnih oblikah. Nudimo kotne oblike, klasične oblike trosed, dvosed in fotelj ter usnjene sedežne garniture v obliki črke u. Akcijski kotni sestavi so najbolj prodajani artikel, saj so primerni za majhne in velike dnevne prostore. Klasični sestavi po akcijskih cenah so najprimernejši za večje dnevne sobe, kjer ni omejitve s prostorom. Klasične sedežne garniture lahko poljubno prestavljamo pa naj bo razlog sprememba videza celotnega prostora ali pa prilagoditev novi opremi. Sedežne garniture v obliki črke u v akciji, so največje in najbolj prostorne in zahtevajo za postavitev največ prostora.

MODERNE USNJENE SEDEŽNE GARNITURE

POPRAVILO IN OBNOVA POHIŠTVA