Sedežna garnitura 3+2+1 različnih dimenzij


Akcija sedežnih garnitur, ki smo jo za vas pripravili v podjetju Emok d. o. o., je idealna priložnost, da za manj dobite več. Ponujamo vam namreč najboljše sedežne garniture, ki so narejene iz odličnih in trpežnih materialov. Natančna izdelava in kakovostni materiali so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo.Ponujamo vam različne sedežne garniture: usnjene sedežne garniture ali garniture iz blaga, sedežne garniture 3+2+1, kotne sedežne garniture in ostale. Na naši spletni strani si lahko ogledate katalog s slikami, kjer so na voljo tudi podatki o dimenzijah in materialu. Sami se lahko prepričate, o čem govorimo, ko rečemo, da vam ponujamo najbolj kvalitetne sedežno pohištvo. Naše sedežne garniture, tako moderne kakor rustikalne, so estetsko dovršene in zagotavljajo veliko mero udobja. So tudi izredno funkcionalne in omogočajo različne postavitve. Akcija je priložnost, da svojo investicijo še dodatno znižate.

Sedežna garnitura dimenzijeSedežna garnitura usnjena

Sedežna garnitura 3+2+1 v akciji: priložnost za ugoden nakup


Usnjene sedežne garniture so kvalitetne in estetsko dovršene. Čiščenje in vzdrževanje je enostavno, s primernim vzdrževanjem pa bo vaša usnjena sedežna garnitura dočakala zavidljivo starost. Na naši spletni strani si lahko ogledate slike sedežne garniture 3+2+1 v akciji in njene dimenzije.Na voljo pa so tudi vsi podatki o ceni in popustu. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite novo sedežno garnituro, usnjeno ali iz blaga, po akcijski ceni.

Usnjena sedežna garnitura - različne dimenzije in izvedbe


Usnje je vedno moderno in priljubljeno. Ne le, da so usnjene sedežne garniture enostavne za vzdrževanje, dolga življenjska doba in estetsko dovršen videz prepričata marsikoga, ki se odloča za nakup nove sedežne garniture za dnevno sobo. Pri nas so vam na voljo različne dimenzije usnjenih sedežnih garnitur v različnih izvedbah (3+2+1 in ostale). Oglejte si našo akcijo in kupite sedežno po še bolj ugodni akcijski ceni.

SEDEŽNA GARNITURA TROSED

OBNOVA POHIŠTVA