Usnjene kotne sedežne garniture so enostavne za vzdrževanje

Usnjene sedežne garniture so narejene iz najboljših materialov, kar je zagotovilo za vzdržljivost in dolgo uporabno dobo. Izbirate lahko med modernimi in rustikalnimi modeli, ki se podajo v vsak dom. Pri modernih sedežnih garniturah je ogrodje narejeno iz masivnega ter vezanega lesa in iverke. Sedežni del je oblazinjen s poliuretansko peno, ki je na valovitih vzmeteh. Pena je prekrita z dodatno plastjo sintetične vate, ki zagotavlja še večje udobje. Hrbtni nasloni in nasloni za roke so oblazinjeni s poliuretansko peno različnih debelin. Rustikalne usnjene sedežne garniture so sestavljene iz dveh delov: lesenega ogrodja in oblazinjenega vstavka. Ogrodje je izdelano iz masivnega lesa, ki je brušeno, luženo in lakirano v različnih barvah in sijaju. Stranice in hrbtišča so lahko tapecirana ali ne, v primeru, da so tapecirana so lahko tudi obrobljena s tapetniškimi žebljički. Nekateri modeli usnjenih sedežnih imajo na ogrodju bogate intarzije in gravure, kar jim da zelo lep videz. Oblazinjen vstavek je pritrjen na ogrodje z ježek trakom, ki poskrbi, za dobro fiksacijo vstavka. Sestavljen je iz sedišč, hrbtnih naslonov in naslonov za roke. Rustikalni modeli imajo večinoma višja hrbtišča, saj so primarno namenjeni sedenju. Oblazinjenje je poliuretanska pena, ki jo prekriva dodatna plast sintetične vate za dodaten občutek mehkobe. Prevleke usnjenih garnitur se v primeru poškodb enostavno zamenjajo.

usnjene sedežne garniture slovenskega proizvajalca


Usnjene kotne sedežne garniture v modernem videzu imajo lahko vgrajen avdio sistem

Usnjene sedežne garniture v kotni postavitvi so izdelane serijsko ali po naročilu. V primeru, da se stranka odloči za tipski kotni sestav, ga lahko izbere po katalogu, v katerem je predstavljeno veliko različnih modelov. Pri izdelavi po naročilu, pa ima stranka možnost kombiniranja različnih materialov, barv in velikosti modernega kotnega sestava. Modularni sistem omogoča prilagajanje velikosti kotnih sestavov, zaradi česar so primerne za velike in majhne prostore. Ta sistem še posebej pride prav pri selitvah. Ker se kotni sestavi lahko razstavijo na posamezne elemente, je njihov transport lažji. Če se selite v stanovanje, kjer je prostor za večjo kotno moderno sedežno garnituro, enostavno dokupite nekaj elementov in tako sestav povečate. V primeru, da se selite v manjše stanovanje pa kotni sestav enostavno pomanjšate tako, da odvzamete kakšen element.

moderne kotne sedežne garniture


Za prijetno sprostitev poskrbijo usnjene sedežne garniture s počivalniki

Kotne sedežne garniture so zelo priljubljene, saj nudijo veliko sedalne površine. So tudi zelo funkcionalne, ker imajo lahko vgrajeno ležišče, ki se nahaja pod sediščem. Ležišče je izvlečno, kar pomeni, da se hitro in enostavno postavi in pospravi. Pomožno ležišče dobimo z izvlečnim sediščem. V kotne sestave lahko vgradimo tudi relax funkcijo, ki nudi nastavitev naslona za glavo in noge. Sedežne garniture s počivalniki so primerne za vsako dnevno sobo, saj jo s svojim izgledom lepo popestrijo poleg tega pa nudijo odlično sprostitev po napornem dnevu. Počivalnike lahko dimenzijsko, vizualno in funkcijsko prilagodimo kupcu. To pomeni, da lahko prilagodimo hrbtni naslon ter širino in globino sedišča. Pred postopkom oblazinjenja in tapeciranja, se ogrodje hrbtnega naslona prilagodi na različne načine. Pogon, ki služi za prilagajanje naslona in vzglavja je lahko ročni, akumulatorski ali električni.

DOPLNITE CELOSTEN IZGLED SEDEŽNE GARNITURE S POČIVALNIKI


Usnjene sedežne garniture slovenskih proizvajalcev so izdelane iz kvalitetnih materialov

Usnje, ki ga uporabljamo za naše kotne sedežne je zelo kvalitetno in preprosto za vzdrževanje. Pri običajnih madežih zadošča čiščenje z vlažno krpo, za trdovratne madeže pa je potrebna uporaba namenskega čistila za usnje. V primeru, da se madež ne da odstraniti, lahko izdelamo novo prevleko, ki jo enostavno zamenjamo. Občasno je priporočljivo, da se usnje namaže z negovalnim sredstvom, ki zagotavlja mehkobo in prožnost materiala. Ostali materiali, ki jih uporabljamo za moderne in rustikalne kotne sedežne garniture so umetno usnje, mikrotkanina, alkantara in druge tapetniške tkanine. V našem podjetju sledimo svetovnim trendom, kar pomeni da smo v koraku s časom. Sedežne garniture slovenskih proizvajalcev so zelo kvalitetne, imajo čudovit videz in ustrezajo vsem predpisanim EU standardom. Vsi se trudimo, da bi bili naši izdelki prepoznavni doma in v tujini.