Usnjene sedežne garniture slovenskih proizvajalcev: kakovost je naša skrb!

Usnjene sedežne garniture sodijo med najbolj kakovostne, pohvalijo se lahko z dolgo življenjsko dobo, enostavnim vzdrževanjem in čiščenjem ter dovršenim dizajnom. Vse več posameznikov se ravno zaradi tega odloča za nakup usnjene sedežne garniture. V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo oziroma proizvodnjo sedežnih garnitur in pohištva v rustikalnem in modernem slogu. V času svojega delovanja smo se s svojo kvaliteto in fleksibilnostjo uveljavili predvsem na evropskem trgu, prepoznavni pa smo tudi na drugih trgih. Med slovenskimi proizvajalci sedežnih garnitur zasedamo visoko mesto, predvsem zaradi kakovostih izdelkov. Naše sedežne garniture, med katerimi boste našli kotne sedežne garniture, trosed, dvosed, fotelje, sedežne garniture s počivalniki itd., si lahko ogledate v našem salonu. Prav tako pa vam je na voljo katalog sedežnih garnitur, ki vam ga na vašo željo pošljemo. Ker sodijo usnjene sedežne garniture med najbolj kvalitetne, je tudi cena temu primerna. Vendar pa mora biti kakovost pri nakupu sedežne garniture vedno na prvem mestu. Z misijo na naše stranke in njihovo zadovoljstvo vedno pripravljamo atraktivne akcije, kjer lahko kakovostne sedežne garniture iz usnja ter ostale garniture dobite po bolj ugodni ceni. Vabimo vas, da nas obiščete in se na lastne oči prepričate, da je kakovost naša edina skrb!

sedežna garnitura

Akcija sedežnih garnitur: moderne in rustikalne sedežne garniture

Usnjene sedežne garniture v podjetju Emok d. o. o. izdelujemo iz kakovostnega usnja. Naj samo omenimo, da so naše sedežne garniture izredno prijetne na otip, da so enostavne za čiščenje in vzdrževanje ter da se odlično podajo v vsak prostor. Poleg tega pa ne povzročajo alergij in so odporne na dejavnike iz okolja. Vse odgovore na vaša vprašanja o vzdrževanju sedežnih garnitur vam bomo z veseljem posredovali v našem salonu. Obstajajo različne vrste usnja, ki se razlikujejo po tehnološki obdelavi in odpornosti končnih barvil in premazov. Če se odločite za nakup usnjene sedežne garniture, lahko pričakujete, da se bo usnje postopoma nekoliko raztegnilo, saj je usnje naraven material. Ob ustrezni uporabi in negi pa lahko doseže zavidljivo dolgo življenjsko dobo. Priporočamo vam, da upoštevate priporočila za vzdrževanje in čiščenje, da bi to lahko zagotovili. Naša ponudba sedežnih garnitur zajema dva sloga, in sicer moderne in rustikalne sedežne garniture, ki so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov, natančno, skrbno in kvalitetno.

AKCIJA USNJENIH SEDEŽNIH GARNITUR

Priznani slovenski proizvajalci sedežnih garnitur

Med slovenskimi proizvajalci sedežnih garnitur slovimo po svoji fleksibilnosti in dovršenem dizajnu, predvsem pa po kvaliteti. Ker so usnjene sedežne garniture tudi nekoliko dražje od sedežnih garnitur iz blaga, za vas občasno pripravimo tudi akcije, ki so odlična priložnost za nakup usnjene sedežne garniture. Če vas zanima, kakšna je naša aktualna akcija, ne odlašajte s svojim obiskom.

sedežna garnitura usnjena

Sedežna garnitura: trosed, dvosed, fotelji in ostala ponudba

Naša ponudba sedežnih garnitur je pestra in raznolika. Prepričani smo, da boste tudi najbolj zahtevni okusi prišli na svoj račun. Če želite imeti kakovostno, estetsko privlačno in udobno sedežno garnituro slovenskega proizvajalca, potem je podjetje Emok d. o. o. pravi naslov za vas. Osnova vseh naših izdelkov je masiven hrastov les, ki ga s pomočjo okolju prijaznih lužil obdelamo do želenega odtenka. Sedežne garniture, med njimi trosede, dvosede, fotelje, sedežne garniture s počivalniki, sedežne garniture na u, kotne sedežne garniture itd. izdelujemo iz usnja ali pa iz blaga.

Pestra izbira barv in oblik sedežnih garnitur

Na voljo imate pestro izbiro vrst in barvnih vzorcev tkanin, pri čemer ima vsaka svoje specifične lastnosti pri čiščenju in negi. Osnova vstavkov sedežnih garnitur je visoko odporna elastična poliuretanska pena, ki je različno trda in gosta, kar omogoča udobje in maksimalno prilagajanje vašemu telesu. Med poliuretansko peno dodajamo tudi različne vrste vate, prav tako vato dodajamo izbranim materialom prevleke (usnju ali tkanini), kar daje prijeten občutek mehkobe na otip. Vsa ponudba sedežnih garnitur, tako usnjenih kot tistih iz blaga, je prepoznavna po atraktivnem, večno modernem in razkošnem videzu. Naravni materiali, vrhunska izdelava, dovršena oblika, udobje in široka paleta barv - vse to so naše vrhunske sedežne garniture.