Naravni materiali in natančna obdelava sedežnim garnituram zagotavljata dolgo življenjsko dobo

Podjetje Emok se lahko pohvali s pestro ponudbo usnjenih sedežnih garnitur priznanih slovenskih proizvajalcev. Usnjene sedežne garniture so izdelane iz naravnih materialov in tako ponujajo veliko udobja za sproščanje z družino in prijatelji. Usnjene sedežne garniture veljajo za ”večne”, saj so klasične in trpežne ter tako trajne. Zaradi natančne izdelave in izjemno trpežnih materialov, kot so naravno usnje, se lahko sedežne slovenskega proizvajalca Emok, pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Pestra izbira rustikalnih ali modernih sedežnih garnitur za dnevne sobe in spalnice

Rustikalne usnjene sedežne garniture dopolnijo prostor in ga popestrijo. V kolikor ste bolj pristaš modernih sedežnih garnitur, pa vam podjetje Emok (slovenski proizvajalec) nudi tudi več modernih sedežnih garnitur. Dandanes so izjemno popularne kotne sedežne garniture, ki ponujajo veliko prostora, ki ga lahko stranke izkoristijo za druženje z družino in prijatelji ali preprosto sproščanje ob branju najljubše knjige ali ogledu filma. Kakovostni naravno materiali in natančna izdelava zagotavljajo dolgo življenjsko dobo usnjenim sedežnim garnituram.

Ob rustikalnih usnjenih sedežnih garniturah in modernih usnjenih sedežnih garniturah so na voljo tudi sedežne garniture s počivalniki. Počivalniki so stoli, namenjeni ugodju in počitku. So izredno udobni in se lepo prilegajo telesu. Predvideni so predvsem za dnevno sobo, redkeje pa se uporabljajo tudi v jedilnici. Počivalnik lahko služi kot dopolnilo usnjeni sedežni garnituri. Ob pravilni izbiri barve počivalnika bo prostor okusno povezan tudi z drugimi deli stanovanja.


Kako pravilno vzdrževati usnjeno sedežno garnituro in jo tako ohraniti mlado?

Tudi vzdrževanje usnjenih sedežnih garnitur je veliko enostavneje kot vzdrževanje sedežnih garnitur iz tkanine. Najpomembneje je, da jih redno brišemo ter tako poskrbimo, da usnje ostane gladko. Dvakrat letno jih je priporočljivo premazati s sredstvom za usnje, ki pomaga ohraniti mlad in zdrav videz usnjene sedežne garniture. V primeru nastanka madeža na usnju je najbolje v vodi raztopiti detergent, ter madež enostavno umiti. Po končanem postopku je potrebno sedežno garnituro ponovno prebrisati z navlaženo krpo, da sledi detergenta izginejo.

Na spletni strani podjetja Emok je predstavljena tudi akcija sedežnih garnitur med katerimi lahko stranke izbirajo. Izbira je pestra, materiali, ki so pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljeni pa so kakovostni in trajni. Sedežne garniture so primerne za namestitev v dnevne sobe, veliko ljudi pa se odloči tudi za sedežno garnituro v spalnici, ki še dodatno popestri prostor in ponudi dodatni mesto za počitek in sprostitev.