Pestra ponudba modernih sedežnih garnitur v našem razstavnem salonu


Moderne sedežne garniture različnih oblik vas bodo navdušile ob vstopu v naš salon. Pri nas lahko izbirate med modernimi sedežnimi garniturami različnih barv, ter si tako zagotovite, da se bo sedežna garnitura odlično podala v izbran prostor. Vse sedežne garniture so kakovostno izdelane, materiali, pa so natančno in skrbno obdelani. Vse to moderni sedežni garnituri zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

sedežna garnitura na zalogiSedežne garniture slovenskih proizvajalcev


Na voljo so vam moderne sedežne garniture različnih oblik in barv

Izbirate lahko tudi med sedežnimi garniturami različnih oblik. Tako vam pri nas ponujamo sedežne garniture trosede ter sedežne garniture dvosede, odločite pa se lahko tudi za moderne sedežne garniture v oblike črke L ali celo U. Sedežne garniture zagotavljajo obilico prostora in udobja. Za še večje udobje pa vam ponujamo moderne sedežne garniture s počivalniki ali relax funkcijo.


Tudi vzdrževanje sedežnih garnitur je enostavno

Zaradi kvalitetnih materialov in natančne obdelave, je tudi vzdrževanje modernih sedežnih garnitur enostavno. Usnjene sedežne garniture je najenostavneje obrisati z vlažno krpo, če pa se odločimo za sedežno garnituro iz blaga, je najbolje, da jo redno sesamo in tako ohranimo čisto.

PREVERITE SEDEŽNE GARNITURE NA ZALOGI


Ob dodatnih vprašanjih o modernih sedežnih garniturah smo vam na voljo

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Na vaša vprašanja vam bomo hitro odgovorili ter vam tako pomagali do pravilne odločitve ob nakupu. Povprašajte nas tudi o sedežnih garniturah na zalogi in o morebitnih akcijah, ki smo jih pripravili za vas. Seveda pa ste vljudno vabljeni tudi v naš salon, kjer si lahko moderne sedežne garniture slovenskih proizvajalcev ogledate v živo in se z nami posvetujete o podrobnostih, ki vas pred nakupom sedežne garniture še zanimajo, z veseljem vam bomo pomagali.