Poliestrski bazeni – udobni družinski bazeni vrhunske izdelave iz poliestra | Zunanji poliestrski bazen – vgradnja je enostavna in hitra

Tehnologija poliestrskih smol in steklenih vlaken je bila dolgo časa namenjena le izdelavi plovil, sedaj pa se je uveljavila tudi v bazenski tehniki. Proizvajalci bazenov poliestrsko smolo in steklena vlakna nanesejo na posebno izdelane kalupe različnih oblik in dimenzij. Školjke bazenov so vnaprej določenih oblik in velikosti, njihova posebnost pa so gladke in tekoče linije, ki jih drugače skoraj ni mogoče doseči. Poliestrski bazeni so končni izdelek in so med najbolj prodajanimi bazeni. Malce višjo ceno odtehtajo raznolika izbira zanimivih oblik, hitra in enostavna vgradnja in vzdrževanje ter dolga življenjska doba, ki je lahko tudi 20 let in več. Zaradi številnih prednosti so lahko tudi prava izbira za izvedbo domačega kopališča in tako postanejo udobni družinski bazen. Poliestrski bazeni se delijo na več vrst glede na način izdelave bazena in zahteve pri pripravi temelja, kamor se bazen postavi.

 

Poliesterski bazen


Poliestrski bazeni – ponudba podjetja Ema d.o.o.

V podjetju Ema d.o.o. smo za vas pripravili štiri modele cenovno dostopnejših bazenov iz poliestra. Odločili smo se za evropskega proizvajalca z dolgoletnimi izkušnjami s proizvodnjo motornih čolnov in vetrnih elektrarn. Rezultat so vrhunsko izdelane in posebno čvrste bazenske školjke, ki jih lahko vgradimo brez betonske plošče. Poliestrski bazen ima izdelan in ojačan rob, ki ne potrebuje dodatne obdelave. Lahko se odločite tudi za možnost dodatne izolacije in za izbiro barv v 3D. Poliestrski bazeni so pod stalnim nadzorom proizvodnega procesa, zato je njihova kvaliteta zagotovljena. Prav tako je zagotovljena tudi striktna proizvodna kompatibilnost s standardi za poliestrske bazene. Ema d.o.o. vam nudi tudi 10-letno garancijo na vodotesnost bazenske školjke.


Vgradnja zunanjega poliestrskega bazena – hitra in enostavna: kopanje v bazenu možno že po treh ali štirih dneh

Vgradnja je hitra in enostavna. Končni izdelek – poliestrski bazen – pripeljejo na želeno lokacijo, nato pa ga postavijo na vnaprej pripravljeno betonsko ploščo. Če gre za utrjen teren, betonska plošča pri bazenu z ojačanim dnom ni potrebna. Poliestrski bazen je lahko v enem ali več kosih, ki jih strokovnjaki sestavijo na gradbišču. Ko je poliestrski bazen pripravljen, ga zasujejo z mešanico peska in cementa, ki preprečuje izrivanje praznega bazena iz zemlje. Zaradi zasutja z gramozom zunanji bazeni iz poliestra lahko prenašajo velike temperaturne spremembe. Poliestrski bazen je po treh ali štirih dneh že pripravljen za kopanje. Ema d.o.o. odlično sodeluje tako z dobavitelji kot monterji, zato vam zagotavlja hitro in strokovno montažo.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran Ema Bazeni.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
poliestrski bazeni, poliestrski bazen, bazeni iz poliestra, poliester za bazene, zunanji bazeni
ZEMLJEVID