Družinski, montažni in vrtni bazeni podjetja Ema, d.o.o.

 

Družinski vrtni bazeniDružinski bazeni so pravzaprav vsi domači bazeni, ki so namenjeni za uporabo doma, torej ob družinski hiši. Kakšen bazen si izberete (Comfort bazeni, Swim bazeni, keramični bazen), je odvisno od vaših želja in od prostora, ki ga imate na voljo. V podjetju Ema, d.o.o., vam poleg prodaje in montaže različnih bazenov nudimo tudi svetovanje v zvezi z izbiro. Pojasnili vam bomo, kakšne prednosti imajo montažni bazeni v primerjavi z na primer zidanimi, kako umestiti vaš bazen in kakšne opcije so vam na voljo glede bazenske opreme. Družinski bazeni se lahko namestijo v notranjost stavbe, zelo priljubljeni – morda še bolj – pa so zunanji, torej vrtni bazeni.

 

Praktični montažni bazeni imajo veliko prednosti

 

Družinski bazeni so lahko različnih izvedb in oblik. Če primerjamo karbonsko-keramične, poliestrske, zidane s folijo in betonske bazene s keramiko, lahko brez zadržkov rečemo , da imajo prvi, torej karbonsko-keramični družinski bazeni, najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo. Domači montažni bazeni so praktični tudi zato, ker so ti vrtni bazeni postavljeni zelo hitro, od njihove oblike pa je odvisno, kakšna bo namestitev. Vsi vrtni bazeni (tudi montažni) imajo črpalko in filter, možna pa je tudi vgradnja različne dodatne opreme, na primer luči, masažnih šob, protitoka …

 

MONTAŽNI BAZENI OMOGOČAJO HITRO POSTAVITEV

 

Družinski vrtni bazeni za počitniško vzdušje doma

 

Naši družinski bazeni, na primer Swim bazeni ali Comfort bazeni, vam omogočajo, da si za zelo ugodno ceno kar doma ustvarite pravo letno ali pa zimsko kopališče. Montažni bazeni lahko stojijo na prostem in jih izkoriščate predvsem v poletni vročini, ko se z družino in prijatelji osvežite v prijetno hladni vodi, lahko pa so tudi v zaprtem prostoru, kar pomeni, da jih lahko uporabljate vse leto. Z izdelki podjetja Ema, d.o.o., si boste zagotovili užitek in zabavo v svojem domu, ne da bi vam bili treba kamor koli hoditi. Bazen lahko uporabljate za zabavo, lahko pa tudi za redno športno aktivnost – kakor vam ustreza.

 

Ema, d.o.o. | Družinski montažni vrtni bazeni Ema, d.o.o. – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Družinski bazeni, montažni bazeni, vrtni bazeni, Comfort bazeni, Swim bazeni, keramični bazeni, domači vrtni bazen
ZEMLJEVID