Slana ali kalna voda v bazenu - kaj to pomeni?


Slana voda v bazenu ni dober znak. Če opazimo, da se je pojavila slana ali kalna voda v bazenu, potem moramo razmisliti o tem, kje se skriva razlog. Vzdrževanje vode ni preprosto, saj moramo pri tem upoštevati mnoge dejavnike. Pri kopanju se v vodo sproščajo znoj, ličila, kreme za sončenje ali celo urin. Že res, da imamo v vodi tudi filtre, a ti ne morejo zaustaviti vseh nečistoč. Slana voda v bazenu je nekaj, na kar moramo biti pozorni že od samega začetka, saj je situacijo lažje preprečiti, kot pa odpraviti. Pojav slane ali kalne vode v bazenu lahko preprečimo s pravim načinom vzdrževanja vode v bazenu - da ta ne postane slana, moramo nadzirati pH vode, ki se mora gibati med 7,0 in 7,6 ppm. Za preprečevanje nastanke slane ali kalne vode v bazenu lahko poskrbimo tudi z zadostno količino dezinfekcijskega sredstva (vrednost prostega klora naj se giblje med 0,6 in 1,0 ppm).

Voda v bazenuVzdrževanje bazenske vode


Kalna voda v bazenu je preteklost

Kalna in slana voda v bazenu sta sicer pogosta pojava, ki pa ju lahko s pravilnim načinom vzdrževanja vode v bazenu preprečimo. V podjetju Ema bazeni vam nudimo vse, kar potrebujete za zagotavljanje in ohranjanje maksimalne kakovosti vode. Vsi pripomočki za preprečevanje nastanka slane vode so na voljo po zelo ugodni ceni. Naj omenimo, da so izdelki kvalitetni in trajni, svojo nalogo pa opravljajo brezhibno.

VEČ O VZDRŽEVANJU VODE V BAZENU


Slana voda v bazenu - preprečimo njen nastanek

Skupaj se lahko izognemo nastanku slane ali kalne vode v bazenu. Z našimi pripomočki vam bo zagotovo uspelo. Če imate kakršna koli vprašanja glede umazane vode v bazenu, se za pridobivanje informacij obrnite na nas. Poskušali bomo ugotoviti vzrok umazane vode v vašem bazenu, nato pa ga bomo skupaj odpravili.