Vgradni bazeni - tako notranji kot zunanji prinašajo obilo užitka in zabave

Bazen je včasih veljal za sinonim razkošja, vendar pa je danes po zaslugi novih načinov gradnje in novih rešitev postal cenovno dostopnejši in bolj prilagodljiv željam posameznika, zato je prisoten že v marsikaterem domu ali na vrtu. Na odločitev, kakšen bazen izbrati, vpliva več dejavnikov, med drugim tudi prostor, kamor ga nameravate postaviti. Glede na tehniko izgradnje so bazeni lahko vgradni ali montažni, slednji pa so lahko vgradni montažni ali prostostoječi.
Z našo pomočjo boste lahko vaš vrt le v petih dneh spremenili v pravi kopalni raj. Podjetje Ema d.o.o. je namreč pravi strokovnjak za notranje in zunanje bazene, bazensko tehniko in strehe ter vzdrževanje bazena, skratka za vse aktivnosti, povezane z bazeni. Naša ponudba bazenov je pestra, predvsem pa kakovostna in cenovno ugodna.

Predizdelani vgradni bazeni - poliester, material za izdelavo kalupa

Med najbolje prodajanimi so predizdelani zunanji vgradni bazeni. V postopku namestitve bazena proizvajalci na posebno izdelane kalupe različnih oblik in dimenzij nanesejo poliester oz. poliestrsko smolo z ojačanimi steklenimi vlakni. Školjke bazenov so vnaprej določenih oblik in velikosti, njihova posebnost pa so gladke in tekoče linije, ki jih drugače skoraj ni mogoče doseči. Vidni del bazena je gladek, kar omogoča preprostejše vzdrževanje bazena. Bazen je možno naročiti v različnih barvah. Odlikuje ga množica robov, polic in stopnic.
Vgradni bazeni poliester so primerni za takojšnjo vgradnjo, saj je gradbeni poseg zelo preprost in hiter. Bazen zgolj postavimo na vnaprej pripravljeno betonsko ploščo z odtočnim sifonom, ga zasujemo z mešanico peska in cementa in po treh ali štirih dneh je bazen že pripravljen za uporabo.

Montažni vgradni bazeni - poliester

UGODNI MONTAŽNI VGRADNI BAZENI

Montažni vgradni bazen - cenovno najugodnejši

Montažni bazeni nam omogočajo, da najhitreje in najceneje pridemo do lastnega poletnega kopališča. Gre za bazene, ki so sestavljeni iz kovinskih obodov in notranje obloge iz PVC folije. Najbolj priljubljeni sta okrogla in ovalna oblika bazena. Primerni so tako za prostostoječo montažo (velja za okrogle bazene do globine 120 centimetrov) kot tudi za delno ali popolno vgradnjo. Okrogli bazeni do globine 150 centimetrov ter ovalni bazeni so praviloma delno ali v celoti vkopani v tla.
V primerjavi z bazeni z napihljivim robom so vgradni bazeni veliko bolj stabilni, hkrati pa omogočajo večjo globino glede na radij bazena. Tudi njihova življenjska doba je mnogo daljša.

Zunanji montažni vgradni bazeni vam bodo nudili udobno razvajanje v vročih poletnih dneh in poskrbeli za še lepše vzdušje ob poletnih večerih na vašem vrtu. Zakaj si ga torej ne bi privoščili tudi vi?


Vabljeni na našo spletno stran!