Usnjene motoristične jakne priljubljene zaradi odličnih lastnosti usnja

Motoristična jaknaUsnjene motoristične jakne so med motoristi izjemno priljubljene. Usnje se je namreč izkazalo za odličen material, ki je odporen na veter in vodo in ki zagotavlja vrhunsko zaščito pred odrgninami oz. drugimi poškodbami. Še posebej pri motoristih, ki spadajo med bolj ogrožene kategorije udeležencev v cestnem prometu, namreč mora biti skrb za varnost na prvem mestu.

Pri izbiri usnjene motoristične jakne moramo poleg kakovosti materiala upoštevati tudi velikost jakne. Nepremočljiva usnjena jakna se mora popolnoma prilegati našemu telesu in nas ne sme ovirati med vožnjo.

Za ublažitev poškodb pri padcih pa poleg jaken poskrbijo tudi različni ščitniki in podloge, ki so nameščeni na vseh ključnih delih telesa; pri jakni so na primer ojačani komolci.

V moto centru KMC smo zadovoljni le z najboljšim, zato vam ponujamo široko paleto motorističnih oblačil priznanih proizvajalcev - IXS, IXON, Yamaha in Dainese. Še posebej so priljubljene motoristične jakne IXS iz govejega usnja. Vsa naša ponudba vam je na voljo po ugodnih cenah, pogosto pa nudimo tudi popuste. Vrhunske moto jakne lahko še ugodneje dobite v okviru naše Outlet ponudbe, kjer vam akcija zadnjih kosov motorističnih oblačil, obutve in čelad prinaša še več prihranka.

Usnjene motoristične jakne IXS za motoriste in motoristke

Motoristične jakne IXS so izdelane iz kakovostnega govejega usnja z antiseptično mrežasto podlogo. Imajo tudi odstranljivo termalno podlogo z aluminijastimi vstavki, kar pride prav poleti, ko se temperature povzpnejo nad 30°C. Za vroče poletne dni pridejo prav tudi lahke motoristične jakne. Te sicer lahko nosite od pomladi do jeseni.

Usnjene motoristične jakne

Če imate izbrani okus in želite oblačila s pridihom preteklosti, potem bo motoristična usnjena jakna HARDING ravno pravšnja za vas. Na drugi strani je usnjena jakna BLACK JACK modernega in sodobnega videza. Zahtevnim uporabnikom bo ustrezala moto jakna iz usnja DONINGTON.

Ženske usnjene motoristične jakne pa so zastopane v linijah LEONI in KASSANDRA. Za motoristke z okusom je na voljo tudi nepremočljiva jakna iz usnja Electra francoskega proizvajalca IXON, ki jo po izjemno ugodni ceni dobite tudi v naši Outlet ponudbi.

Nepremočljiva jaknaVrhunske usnjene moto jakne - akcija zadnjih kosov tudi do 50% ceneje

V naši Outlet ponudbi, kjer so na voljo zadnji kosi motorističnih oblačil prejšnjih sezon, boste lahko vrhunske moto jakne dobili tudi do 50 odstotkov ceneje. Akcija velja za vso motoristično opremo vseh blagovnih znamk. Vrhunska kakovost po ugodni ceni!

Usnjene motoristične jakne vrhunske kakovosti za vse motoriste v KMC d.o.o.

KMC d.o.o. | Usnjene motoristične jakne, moto jakne akcija, nepremočljiva jakna - povezave do naše spletne strani: