Lesene hiše na ključ

Lesene hiše na ključ - cenik je odvisen od velikosti objekta in zahtev naročnika


Vse bolj priljubljene postajajo lesene hiše na ključ. Cenik je primerljiv s katero koli gradbeno prakso, a imajo lesene hiše na ključ številne prednosti, zaradi katerih je odločitev zanje še lažja. Hiša na ključ je zgrajena do zaključne faze in je vseljiva takoj. V podjetju Loghouse poskrbimo, da so vsa dela, od načrtovanja do končne postavitve hiše, opravljena strokovno, pravočasno, brezhibno in v skladu z vašimi pričakovanji. Če tudi vas zanima izvedba hiše na ključ v Ljubljani ali drugih krajih, nas kontaktirajte; z veseljem vam bomo prisluhnili, pripravili ponudbo in pomagali ustvariti brunarico ali hišo iz brun, zasnovano po vaših željah.

OGLEJTE SI PONUDBO NAŠI MONTAŽNIH HIŠ!


Kaj morate vedete ob nakupu lesene hiše na ključ?


Lesene montažne hiše na ključ so od zunaj in znotraj gotove hiše, kar pomeni, da je stavbno pohištvo (okna, vrata, ...) že vgrajeno. Cenik vključuje tudi stenske in talne obloge ter inštalacije, zato je lesena hiša na ključ ali še bolje, lesena montažna hiša na ključ prava rešitev za vse, ki si želijo hitre vselitve in ne želijo izgubljati časa z iskanjem primernih podizvajalcev, saj za vse poskrbimo mi. Cena je znana že na začetku in jo oblikujemo skladno z vašimi zahtevami in po veljavnem ceniku. Seveda pa prednosti lesene hiše na ključ niso le cenik, hitra vselitev in sodelovanje le z enim izvajalcem. Lesene hiše na ključ, ustvarjene v podjetju Loghouse, ohranjajo in združujejo vse kvalitete lesene montažne gradnje - so potresno in požarno varne, energetsko varčne, ustrezajo visokim merilom trajnostne gradnje, nudijo zdravo bivalno okolje in udobno bivanje.


lesene hiše na ključ    nizko ernergijska brunarica na ključ


Unikaten, zdravju in okolju prijazen, varen, ugoden in trajen dom


Brunarica je načrtovana po vaših željah, saj ne delamo samo tipskih objektov, ampak tudi hiše snujemo v tesnem sodelovanju z naročnikom. Zagotavljamo celovito storitev in najsodobnejše tehnološke rešitve, ki ustrezajo visokim merilom trajnostne nizkoenergijske gradnje. In kakšna je cena lesene hiše oz. brunaricena ključ? Ker je lahko hiša unikatna, se tudi cene razlikujejo od hiše do hiše; cenik sicer ni odvisen le od velikosti objekta, zato cene vedno oblikujemo na podlagi vašega načrta. Če želite preveriti, ali je za montažne hiše na ključ na voljo kakšna akcija, obiščite našo spletno stran www.loghouse.si, kjer lahko najdete tudi vse informacije o gradnji lesenih objektov in naših konstrukcijskih sistemih. Za več podrobnosti o sami izvedbi lesene hiše na ključ, ceniku in konkretnih tehničnih rešitvah, pa nas lahko kadarkoli tudi pokličete ali nam pišete na naš elektronski naslov.