Pošlji povpraševanje

Prehransko dopolnilo kolagen

98.00 € 49.00 €
Prehransko dopolnilo kolagen

Opis akcije

Prehransko dopolnilo: kolagen oz. hidroliziran kolagen v prahu

 

Prehransko dopolnilo s kolagenom Collagen Powder Blend lahko pomaga pri najrazličnejših težavah. Koristno je kot pomoč pri zgubani in povešeni koži, saj kolagen prispeva k povrnitvi elastičnosti. Obenem se priporoča za lajšanje bolečin v sklepih ter za povečanje prožnosti tetiv in ligamentov. Prispeva pa tudi k okrepitvi nohtov in las, k povečanju prožnosti ožilja ter k ublažitvi težav s prepustnim črevesjem.

 

Kakovostno prehransko dopolnilo: kolagen v hidrolizirani obliki

Se sprašujete, zakaj je sploh potrebno prehransko dopolnilo? Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu, saj predstavlja kar približno 30 odstotkov vseh beljakovin. Že okoli 20. leta starosti se začne tvorba te beljakovine konsistentno zmanjševati (sinteza se vsako leto zmanjša za približno en odstotek).

Najboljši ukrep, s katerim lahko ublažimo težave, ki so posledica upočasnjene tvorbe, je kakovostno prehransko dopolnilo. Kolagen v prahu Collagen Powder Blend je izdelan iz 5 različnih virov, obenem pa vsebuje snovi, ki spodbujajo naravno tvorbo v telesu. Pri tem sta še posebej pomembna vitamin C in silicij. Za spodbujanje naravne sinteze je nato dodana še mumia – gorska smola, bogata z minerali, za katero se včasih uporablja tudi poimenovanje šilajit. Hidroliziran kolagen v prahu Collagen Powder Blend pa vsebuje še kurkumin, pridobljen iz kurkume, ki je znan po izjemnih protivnetnih učinkih.

 

Hidroliziran kolagen v prahu je najboljša izbira

Za pozitivne učinke je seveda nujna uspešna absorpcija. Najboljši kolagen je zato praviloma tisti, ki je s procesom hidrolizacije razbit na manjše delce, torej na aminokisline. Tako je namreč možna bistveno učinkovitejša absorpcija. Boljši izkoristek pa seveda pomeni boljše in hitrejše rezultate.

Veljavno od 19.8.2022 do 26.9.2022

Prevzemi popust