Nove industrijske svetilke

NOVO! Stropna in viseča industrijska svetilka

V podjetju Jaka&I dve novi obliki industrijski svetilk. Obe sta primerni za industrijo, hale, garaže, avtopralnice, visoka regalna skladišča.


Industrijska stropna stenska svetilka ORVIN MULTICOLOR

Nova industrijska stropno-stenska svetilka je primerna za uporabo v vseh industrijah in industrijskih prostorih od garaž, avtopralnic do proizvodnje in skladišč. Svetilke imajo vgrajena stikala, ki omogočajo nastavitev 4 različnih moči osvetljevanja v treh različnih barvah svetlobe.

Takšna svetilk, vam bo držala dolgo časa, saj je zavarovana oziroma zaščitena pred vandalizmom.

Deluje na napajalni napetosti 240 V / 50 Hz, AC in potrebuje le 1 sekundo da se prižge do polne svetlosti. Življenska doba takšnih svetilk je do 50.000 ur in prenese vse do 40.000 vklopov pred prenehanjem delovanja.

Stropno stenska LED svetilkaLED svetilka z življensko dobo do 50000 ur


Več o svetilki ORVIN MULTICOLOR


Industrijska viseča svetilka UFO LED 150 W

Sodobna kompaktna panelna LED svetilka okrogle oblike nudi odlično razsvetlitev vseh industrijskih objektih, tudi v tistih z visokimi stropovi. Napajalna napetost viseče svetilke je 240 V / 50 Hz, AC. Čas do polne osvetljenosti je le 1 sekunda, njena življenska doba pa je vse do 40000ur in do 35000 vklopov.

Viseča svetilka je sestavljena iz aluminijastega ohišja, kaljenega zaščitnega stekla in vijakov iz nerjavečega jekla. Popolno bo delovala tudi v eksternih temperaturah od -35°C do + 50°C.

Viseča led svetilka deluje tudi v ekstrenih temperaturahViseča stropna svetilka z aluminij ogrodjem


Več o svetilki UFO LED 150 W